Lehet valamit tenni ezzel a helyzettel vagy mondjak fel?
Új munkahelyen a műszakban amibe kerültem hárman vagyunk és két férfi kollégám olyan hogy 2 percre nem maradnak csendben gyakorlatilag végigdumálják a műszakokat. Sajnos egy helyiségben vagyunk és kénytelen vagyok folyamatosan hallgatni az okoskodásukat, az egyikük folyamatosan arról beszél hogy melyik nőt a cégnél hogyan mennyiszer dugná, nyalná a másikuk meg ilyen buta összeesküvéselméleteket hirdet nonstop.
Nekem ez sok, nap végére olyan vagyok emiatt mind akit kifacsartak, néha olyan jól esne egy kis csend, arról nem is beszélve nem tudok koncentrálni, rendesen odafigyelni a munkára.
Miért nem kéred át magad máshová?
Bőven elég ok, ha annyit mondasz hogy x állandóan szexista dolgokat mond, amik bántóak számodra, y pedig állandóan politizál. Egy normális munkahelyen egyiket sem lehet, és a Managernek kellene ezt szabályoznia.
Nem tudom átkerni magam mert csak ebben a műszakban volt üresedés és mikor kint voltam kávézni hallottam beszélték ez a két kollega már hány embert elüldözött maguk mellöl és vajon én meddig fogom bírni.
Főnököt meg nem érdekli ez az egész csak hogy a munka legyen elvégezve
Sajnos 99%-ban semmi sem történne akkor se ha szólnál.Ez a két összemelegedett ember nem fog semmit változni az új ember miatt,ha szólnál még te lennél a szar és utána elüldöznének,kifúrnának mert mit pattog az új kisköcsög itt,nekem aztán ne mondja meg.Azzal meg ne jöjjön senki hogy felnőttként álljon eléjük és mondja el őszintén mert a "felnőttek" tetemes része egy gyerek maradt aki nem tud gondolkodni,rögtön sértődés lenne,rosszabb esetben direkt kibsznának vele,csak rontaná a helyzetet.
Ha annyira idegesít keress más állást és mérlegeld mennyivel jobb vagy rosszabb összességében,ha mondjuk minden másban tök jó ez a hely nem érdemes váltani szerintem,próbáld kizárni őket és együttélni ezzel mert máshol is lesznek bajok ami lehet sokkal rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!