Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet valamit tenni ezzel a...

Lehet valamit tenni ezzel a helyzettel vagy mondjak fel?

Figyelt kérdés

Új munkahelyen a műszakban amibe kerültem hárman vagyunk és két férfi kollégám olyan hogy 2 percre nem maradnak csendben gyakorlatilag végigdumálják a műszakokat. Sajnos egy helyiségben vagyunk és kénytelen vagyok folyamatosan hallgatni az okoskodásukat, az egyikük folyamatosan arról beszél hogy melyik nőt a cégnél hogyan mennyiszer dugná, nyalná a másikuk meg ilyen buta összeesküvéselméleteket hirdet nonstop.

Nekem ez sok, nap végére olyan vagyok emiatt mind akit kifacsartak, néha olyan jól esne egy kis csend, arról nem is beszélve nem tudok koncentrálni, rendesen odafigyelni a munkára.

2022. aug. 31. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kéred át magad máshová?

Bőven elég ok, ha annyit mondasz hogy x állandóan szexista dolgokat mond, amik bántóak számodra, y pedig állandóan politizál. Egy normális munkahelyen egyiket sem lehet, és a Managernek kellene ezt szabályoznia.

2022. aug. 31. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Nekik is jelezd, ez már zaklatás, és ha azonnal nem szüntetik be, akkor a főnöknek.
2022. aug. 31. 16:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom átkerni magam mert csak ebben a műszakban volt üresedés és mikor kint voltam kávézni hallottam beszélték ez a két kollega már hány embert elüldözött maguk mellöl és vajon én meddig fogom bírni.

Főnököt meg nem érdekli ez az egész csak hogy a munka legyen elvégezve

2022. aug. 31. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is férfi vagyok, szóval nem mondhatom hogy zaklat, csak nekem sem a nemi életem sem a vágyaim nem voltak soha nyilvános téma és zavar hogy ezt kell hallgatnom meg hogy így beszél a nőkről.
2022. aug. 31. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, szóljál nekik, max összevesztek, de akkor se fogják így folytatni, mert már nem lesz kedvük.
2022. aug. 31. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Már szóltam, az volt a válasz majd megszokod, hahaha
2022. aug. 31. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor határozottan szólj a főnöknek. Csak 1 főnök van? Ezek hogy tudják elvégezni a munkájukat? A legrosszabb esetben ott kell hagyni a munkahelyet, de előtte ki kell meríteni a lehetőségeket.
2022. aug. 31. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van másik lehetőséged, akkor próbálkozhatsz, hátha ott jobb, azért nem mindegy, hogy az ember hol tölti el a napja nagy részét.
2022. aug. 31. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos 99%-ban semmi sem történne akkor se ha szólnál.Ez a két összemelegedett ember nem fog semmit változni az új ember miatt,ha szólnál még te lennél a szar és utána elüldöznének,kifúrnának mert mit pattog az új kisköcsög itt,nekem aztán ne mondja meg.Azzal meg ne jöjjön senki hogy felnőttként álljon eléjük és mondja el őszintén mert a "felnőttek" tetemes része egy gyerek maradt aki nem tud gondolkodni,rögtön sértődés lenne,rosszabb esetben direkt kibsznának vele,csak rontaná a helyzetet.

Ha annyira idegesít keress más állást és mérlegeld mennyivel jobb vagy rosszabb összességében,ha mondjuk minden másban tök jó ez a hely nem érdemes váltani szerintem,próbáld kizárni őket és együttélni ezzel mert máshol is lesznek bajok ami lehet sokkal rosszabb is.

2022. aug. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!