Munkahelyen azért nem szól hozzám senki egy árva szót se mert nem nagyon köszönök?
Figyelt kérdés
Csak bemegyek, megkapom a feladatomat aztán csinálom csendben 8 órán át mint egy robot. Gyári diákmunka. Akikkel vagyok egy szót se szólnak hozzám. Mintha nem is beszélnénk egy nyelvet vagy nem tudom. Minden a köszönés hiánya miatt lehet? Esetleg mert ronda vagyok?2022. aug. 31. 14:28
11/12 anonim válasza:
Ja. Azért.
Nálunk is vannak ilyen diák munkások. Persze akkor hozzánk tudnak szólni (köszöbést, megszólítást, kérem szót mellőzve) ha kell nekik valami. Pl odasétál hozzám és "kell nekem egy szék."
Nem tanítottak meg titeket kommunikálni, vagy ennyire feksőbbrendűnek érzitek magatokat?
12/12 anonim válasza:
Amúgy engem is érdekelne kíváncsiságból, hogy miért nem köszönsz nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!