Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha mai napig az írásom egy...

Ha mai napig az írásom egy táblán van a munkahelyemen, de senki nem törölte le, holott évek teltek el. Viszont, azt érzem, hogy a munkám nem jelent semmit. Akkor szabi alatt, az ember más szemmel tud tekinteni a munkahelyi dolgokra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Az a szerencse, hogy meg lehet ismerni a stílusodat.

A többiektől kérdezem: kiderült valaha, bármelyik kérdésénél is ennek a kérdezőnek, hogy valójában mire kíváncsi?

2021. nov. 25. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Én sem értem.
2021. nov. 25. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

#1, szerintem egy erősen traumatizált emberről van szó, aki kiírja magából az összes valós és vélt sérelmet, amit elszenvedett a munkahelyén az élete során.

Egy kérdésből kiderült már, hogy valami 20 évet húzott le egy trágya helyen.

2021. nov. 25. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Amit én tippelek:

Az írását fent hagyták egy táblán a munkahelyén, vagyis lehet, hogy megbecsülik, szeretik, szeretik bámulni a kézírását, mert olyan szép. A kérdezőtől nem akarnak megválni.

Ám a kérdező úgy érzi, hogy a munkája nem jelent semmit, felesleges dolgozó, fél, hogy nem lesz a hely hasznára. Meg akarnak tőle válni.

Most, hogy szabit kapott, pihenéskor, amikor nincsen stressz, van ideje átgondolni a helyzetet, és kérdés, hogy hogyan tekintsen a munkahelyi dolgokra? Vajon szeretik őt ott vagy nem?

2021. nov. 25. 23:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy ki szeret, kit? Hanem az, hogy hogy kell olyan rendszert felépíteni, ahol segítségre nem számíthatsz, lelkes legyél, de személyes céljaid ne legyenek a munkahelyen belül?
2021. nov. 25. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Érdekes, hogy ezt kérdezed (és így kérdezed), netán alapítani akarsz valami céget és főnök akarsz lenni, azért kérdezed: "hogy lehet ilyen rendszert felépíteni"?
2021. nov. 26. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!