Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen érzés lehet betanított...

Milyen érzés lehet betanított munkásként gyárban dolgozni? Hozzá lehet szokni? Meg lehet szeretni?Van előnye?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 10:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

"irodistaként egy dolgot nagyon irigylek tőlük: műszak végén kieshet a kezükből a szerszám, és másnap kezdésig még csak gondolniuk sem kell a munkára"

Én tanárként (és volt irodai dolgozóként) már az irodistákat is irigylem ugyanezért. ;-)

2022. aug. 29. 11:40
 12/18 A kérdező kommentje:

380-400 kiló? Ez nem a Lego lenne?

Audi gyár?

2022. aug. 29. 11:42
 13/18 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Én irodában dolgozom, de szerencsére, hogy vége a napnak, leteszek minden munkával kapcsolatos dolgot. Hétvégén eszembe sem jut, és vasárnap este nyugodtan alszom, hétfő reggelig. Volt, hogy régen más volt.
2022. aug. 29. 11:44
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

#11-es, látod, Morzsi007 olyan helyen van, ahol ez az irigylésre méltó helyzet áll fenn.

De mint tudjuk, mindenkit a saját cipője szorít. :-)

2022. aug. 29. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez a gumigyár (Hankook).
2022. aug. 29. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 Azt nem hiszem el mert én karbantartó vagyok és SZJA-val kapok ennyit,kicsit többet ha nettóban értjük.Valamit nem árulsz el,nem fog egy betanított munkás/operátor ennyit keresni max orrba-szájba túlórával,vezetőként vagy ha ott van majd 15 éve.

Szerintem meg lehet szokni mert aki ilyen munkára kényszerül annak nincs sok lehetősége,előnye hogy bárkit felvesznek és aránylag jól lehet keresni műszakpótlék,túlóra lehetőség miatt.Én az egész napi állást nagyon nehezen bírnám de van ahol le lehet ülni.

Alapjáraton nem azért csinálja 10/9 ember mert szereti,műszakozás elég rossz főleg ha folyamatos,nincs túlságosan megbecsülve és kevés embernek életcélja ugyanazt a néhány mozdulatot csinálni hosszútávon.

2022. aug. 29. 15:02
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
16-os, párom vulkános karbantartó, netto 420 körül keresett a múlt hónapban. Melyik részlegen vagy?
2022. aug. 29. 16:52
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
A mai stressztől terhes világban akár előnyös is lehet. Ráadásul monoton munka, így közben nyugodtan járathatod az agyadat, tervezhetsz, mérlegelhetsz. Persze ehhez mérten a fizu is kívánnivalót hagy maga után.
2022. aug. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!