Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha nem találok...

Mit tegyek ha nem találok munkát és kilátástalan a helyzetem?

Figyelt kérdés

Kezdek belebetegedni. Mindenhonnan csak a visszautasítást kapom vagy még azt sem. 1 éve keresek munkát, igaz, ez idő alatt 2 hónapig dolgoztam egy nagyon rossz helyen, de azóta se találok semmit. Igazán lehetőségeim sincsenek, amik vannak oda is túl sok a jelentkező és én mindig kiesek a körből. Már nem tudom mit tegyek, mindent megpróbáltam, ismerősöknél is érdeklődtem, próbáltak segíteni is, voltam próbamunkákon is, személyesen vittem be önéletrajzot is, de semmi. Lassan ott tartok hogy mindent elveszítek amiért régen megdolgoztam. Egyszerűen nincsenek álláslehetőségek sem a közelben, el meg nem szeretnék menni a párom miatt, mert ő ide van kötve a munkája miatt és nem is szeretne elmenni.

Tanácstalan vagyok. :(

2022. aug. 29. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor én bevállaltam minden xart, ha nem volt pénzem, de kellett a munka/pénz.

Pl gyár, bolti eladó, ügyfélszoli, stb, közben meg keresgéltem tovább, míg sikerült is mindig idővel egy jobb. Ha beszélsz tárgyalóképesen angolul, akkor online munkalehetőségek is akadnak olykor.

2022. aug. 29. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Miért lenne kilátástalan?
2022. aug. 29. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak a munkáltatók se hülyék.

Ha látják, hogy túlképzett vagy akármilyen fos munkára, inkább nem vesznek fel, mert tudják, hogy az első adandó alkalommal lelépsz. Inkább nem vesződik a betanításoddal, felveszi a "bénábbat" , mert az nem fogja otthagyni.

A szimpátia meg mindent visz, akármilyen király végzettséged és gyakorlatod is van.

2024. márc. 11. 04:15
 14/15 anonim ***** válasza:

13

11 vagyok: mondjuk pont ezért akinek van egy kis esze, az a cv-jég mt az adott munkához igazítja…

Például én sem tűntem ezért soha túlképzettnek, de egyébként is érdemes relevánsnak a munkára szabni a jelentkezést.

2024. márc. 11. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:

*a cv-jét mindig az adott munkához igazítja

Bal kézzel gépeltem telefonról

2024. márc. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!