Ha már a sokadik munkahely sem tetszik, velem van gond vagy elképzelhető,hogy valóban rosszakat fogok ki?
Egyáltalán nem csak Magyarországon rossz a felhozatal.
Egyszerűen a legtöbb munka illetve cég szar, ennyi.
Ahogy írták, a jó állásokat nem hirdetik, illetve max úgy szerezhetsz, ha kivételesen jó tudásod van egy jó szakmában akkor kapkodnak utánad talán.
Minél magasabb a színvonal annál nehezebben lehet pótolni valakit általában. Ez mindenhol így megy nem csak itthon.
Meg ezek után egyedül az örök szerencsefaktor marad, de ez az élet minden területén ott van.
A nagyon jó helyek pl. Ausztriában is kihalásos alapon mennek vagy osztrákokon kívül fel sem vesznek mást.
Láttam, hogy valakinek random az ölébe hullott ilyen munka totál véletlen, mondta, hogy ott is 5 év után először volt üresedés, és ott sem hirdettek, hanem cégen belül pont akkor covid idején mondták neki, hogy oda tudna menni most éppen.
Megtudlak érteni kérdező! Én 18 évet húztam le egy cégnél, ami megszűnt, és azóta a második munkahelyem van, de egyik se olyan jó mint a régi. De az összes régi kolléga is ugyenezen a véleményen van.
Szóval volt egy jó munkád, és ahhoz mérten az újak csak rosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!