Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát/munkakört...

Milyen munkát/munkakört válasszak, ha nem akarom összemosni a magánéletem a kollégákkal és csak kussban szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag nincs szabad hétvégém, mert egyszer ez, másszor meg az a kolléga hív el ide-oda. Persze nem igazi barátság céljából, hanem csak társaságban játszani a fejét még egy plusz ember előtt (rosszabb esetben engem is boncolgatva a spanok előtt).

De a folyamatos csapatépítő bulik is kikészítenek. 2 havonta van valami program valami eseményre hivatkozva aztán te vagy a legnagyobb genya, ha kihagyod (piát nyilván szintén utálom).

Nyilván a munkahelyen is beszélgetni kell az élményekről, kivel mi a helyzet, hova ment, milyen érdekes dolgot csinált. Mivel én amikor csak tehetem otthon döglődöm a gép előtt, ágy felett így semmiről nem tudok beszámolni és kiközösítve érzem magam. De nekem a pihenés, a csend, egyedüllét a legnagyobb szórakozás és érték.

Munkahelyen egész nap beszélgetni/telefonálni kell és már kezd rámenni a pszichés állapotomra, de nem tudom hova tudnék váltani, ahol senkit nem érdekel a magánéletem és egész nap csak szinte kussban/egyedül tudok dolgozni.

2022. aug. 27. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel telebankár vagyok. Mivel egész nap a fülemen van a fülhallgató, így kollégákkal egyáltalán nem kell (nem is lehet) beszélgetni. Óránként van 10 perc szünet, de az sem pont egyszerre van a melletted ülővel, szóval a lényeg, hogy nem kell jópofizni, pletykálni stb. a kollégákkal. Ha jól értem téged is inkább ez a rész idegesít és nem az, ha ügyféllel kell beszélni.
2022. aug. 27. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
#8: Tök mindegy, de azért olyan feltételek mégis vannak, amikkel a lehetőségek több, mint fele kiesik
2022. aug. 27. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a munkahely, a munkatársak hozzáállása a lényeg. Ők is legyenek olyanok, mint te, hogy a munkát és a magánéletet tudják elválasztani. Ilyet viszont nehéz találni.
2022. aug. 28. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Boncmester.
2022. nov. 7. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnézném, amikor a boncmesterek csapatépítő tréninget tartanak... 🤣
2022. nov. 7. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!