Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljunk új munkatársunk...

Mit csináljunk új munkatársunkkal?

Figyelt kérdés

Pár napja dolgozik velünk de nem beszélget ha kérdezünk tőle is csak rövid válaszokat ad, magánéletéről szinte semmit nem akar elmondani. Csak annyit beszél ami a munkával kapcsolatos

Szóljunk főnöknek?

2022. aug. 26. 11:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
6%
Át érzem. Nekem is van ilyen kollégám csak ő még a munkával kapcsolatban se szólal meg. Pl elmentem kulcsozni vagy vlmi..
2022. aug. 26. 23:33
 32/43 anonim ***** válasza:
98%
Majd ha bizonyítotok hogy normális emberek vagytok emberileg (akikkel lehet magánéletről is beszélni), akkor majd biztos elkezd nyitni. De mindaddig szerintem ne várd el, ez egy munkahely.
2022. aug. 27. 00:36
 33/43 A kérdező kommentje:

a főnök szereti a csapatjátékosokat és el is várja és az új kollega erre nem alkalmas mert nem beszélget velünk semmiről csak a munkával kapcsolatban kommunikál

2022. aug. 27. 11:58
 34/43 A kérdező kommentje:

nem én írtam azt a kérdést ki

2022. aug. 27. 11:58
 35/43 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen munkatársak mellett én se szívesen szólalnék meg...
2022. aug. 27. 12:24
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

miért miben kéne még csapatjátékosnak lennie a munkán kívűl, pletykálásban, kibeszélésben, egy kis szexuális szokásokról szóló prosztó csevejben? mert ez folyik kb. az átlagmunkahelyeken

a főnök csak azt várhatja el hogy a munkájában teljesítsen, azt nem mondhatja meg milyen ember legyen

2022. aug. 27. 12:24
 37/43 anonim ***** válasza:
98%

Csapatjátékos? Ha a munkával kapcsolatban beszél, akkor együttműködik a csapattal.

Czibor és Puskás is kölcsönösen utálták egymást, mégis magas szinten együttműködtek és tették a dolgukat.

2022. aug. 27. 17:20
 38/43 anonim ***** válasza:
93%
Ja és Sebes is utálta Zakariást, mégis dolgozott vele.
2022. aug. 27. 17:23
 39/43 anonim ***** válasza:
98%
Akkor valószínű én is rossz helyeken dolgoztam idáig mert mindegyik vezetőmet elsősorban az eredmények érdekelték s nem az h ki nyílik meg magánéletileg. A legtobb normális érett vezető álma egy olyan munkatars aki a munkaido alatt a feladatokra koncentrál s van is látható eredménye. Lecarja h a munkatars mennyire nyílik meg s próbálja magát benyalni meg puszi pacsizni ha közbe félmunkát végez. Nálam nem egy helyen az ebédidőn és a néhány kávé cigi szüneten kívül mindenki tette a monitor előtt csendbe a dolgát. Ahol van munka bőven, ott nincs ilyesmikre idő. Nem rabszolgahelyek voltak hanem egyszeruen tudtuk a magunk feladatait. Kulonbozo emberekkel dolgoztam már egyutt. Voltak harsányabbak s visszahúzodóak is. Tiszteletben tartottam h ők ilyenek s nem tolakodtam oda h na beszéljunk mar vmirol. Ha nem akart nem akart ez van. Mégis ott dolgoztak mert a munkát viszont becsulettel ellátták. Nem tudom ez milyen hely ahol munkálkodsz de a vezetotok is egy rakas f@s akinek nem eleg h vegzi a dolgat a kollega s nem beszel a semmirol.
2022. aug. 28. 09:44
 40/43 anonim ***** válasza:
95%
Kíváncsi vagyok trógerék kirúgatták-e szegényt.
2022. aug. 28. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!