Mit csináljunk új munkatársunkkal?
Pár napja dolgozik velünk de nem beszélget ha kérdezünk tőle is csak rövid válaszokat ad, magánéletéről szinte semmit nem akar elmondani. Csak annyit beszél ami a munkával kapcsolatos
Szóljunk főnöknek?
"Az a bajunk hogy itt egy csapatban kell dolgozni csapattagok kellenek de ha nem beszélget velünk akkor nem csapattag nem illik a csapatba"
Mi ez a munkahely? Valami pletykagyár, vagy mi? :-DDDDD
Miféle team-munkában kell kiteregetni a személyes életét bárkinek?? Mi köze ennek a munkához????
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Nem tud lenyugodni, nagyon fura alak lehet...
Mindenképp szóljatok a főnöknek, de szerintem az Operatív Törzset is össze kéne hívni, és a Pápa kezdje meg az aggódást, ez így nem normális, hogy az új kolléga _dolgozni_ jár ide, tanulni akar, és nem hajlandó kibeszélni az életét vadidegenekkel.
Hál' Istennek nem veletek dolgozom, én ugyan cseverészésben benne vagyok (a kollégátok meg magának való, nem szereti a small talkot, hát ez van), de most húzom le munkahelyváltás után a negyedik hónapot az új helyen, most tartunk ott, hogy néhány kolléga már tud rólam pár extra infót azon kívül, hogy hogy hívnak. És ezek sem a magánéleti dolgaimra vonatkoznak, hanem pl. tudják, a város melyik csomópontjához lakom közel, milyen zenét szeretek, mi a hobbim, vagy melyik egyetemre jártam. Magánéletről majd beszélgetünk, ha valakivel esetleg összebarátkozom. Egyébként csevegésben elejtem, hogy a lakótársammal koncerten voltunk, amiből ki lehet találni, hogy valószínűleg egyedülálló vagyok, aki lakótárssal él. Ugyanígy a munkatársam is elejti, hogy a feleségével Miskolctapolcán voltak a hosszúhétvégén, amiből tudom, hogy felesége van. Nem ismerem a feleségét, nem meséli el, milyen ember, és ez így van jól. Majd ha esetleg barátok leszünk, akkor megismerem a hölgyet. Addig pont annyit van jogom tudni, amennyit a kolléga elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!