Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljunk új munkatársunk...

Mit csináljunk új munkatársunkkal?

Figyelt kérdés

Pár napja dolgozik velünk de nem beszélget ha kérdezünk tőle is csak rövid válaszokat ad, magánéletéről szinte semmit nem akar elmondani. Csak annyit beszél ami a munkával kapcsolatos

Szóljunk főnöknek?

2022. aug. 26. 11:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Idegesít hogy nem tudtok mit kiforgatni, mi??
2022. aug. 26. 13:36
 22/43 anonim ***** válasza:
99%

"Az a bajunk hogy itt egy csapatban kell dolgozni csapattagok kellenek de ha nem beszélget velünk akkor nem csapattag nem illik a csapatba"

Mi ez a munkahely? Valami pletykagyár, vagy mi? :-DDDDD

Miféle team-munkában kell kiteregetni a személyes életét bárkinek?? Mi köze ennek a munkához????

2022. aug. 26. 14:25
 23/43 anonim ***** válasza:
99%
Hát én sem szeretnék veletek dolgozni. Én pont ilyen vagyok hosszú távon is, nem csacsogok a magánéletemről, senkinek semmi köze hozzá a munkahelyen. Ti meg eléggé EQ szegények vagytok, ha ezen lovagoltok. Tanuljatok több elfogadást, tudjátok nem minden ember olyan mint ti. :)
2022. aug. 26. 14:26
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással ne csodàlkozzatok ha hiány van,bszassàtok ki aztán majd hüledeztek hogy dolgozhattok egy szerencsétlen helyett mert elkergettétek a normális munkaerőt
2022. aug. 26. 15:13
 25/43 anonim ***** válasza:
34%
Nyilvánvaló, hogy nőkről van szó😂
2022. aug. 26. 15:39
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Na ezek a magyar munkahelyek. Te kerdezo se vagy normalis. Ilyen alakokkal én se dolgoznék aki elso pár nap már po@fázik rólam úgy h nem is ismer mint embert.Egyrészt semmi közöd nem lenne a maganéletemhez. A barátaimmal bizalmi viszonyt ápolok mely viszony rengeteg év eredménye de még veluk sem osztok meg mindent nem hogy egy pár napja megismert idegen emberrel. Nem mindenki olyan h bratyizik 2 nap után. Vannak emberek akiknek idő kell mire megnyílnak s ez nem elitélendő. Attól még lehet jó munkaerő. Nem barátkozni megy be az ember hanem dolgozni. Te meg nőljél fel kérdező. S barátkozz a barátaiddal a munkahelyen pedig dolgozz más életének a kip@fazasa meg bájcsevegés helyett.
2022. aug. 26. 15:39
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyeneket utálom s kb az utcán nem ismerném fel🤮
2022. aug. 26. 15:41
 28/43 anonim ***** válasza:
97%
És mit is mondanál a főnöknek?
2022. aug. 26. 16:16
 29/43 anonim válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Nem tud lenyugodni, nagyon fura alak lehet...

2022. aug. 26. 22:15
 30/43 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképp szóljatok a főnöknek, de szerintem az Operatív Törzset is össze kéne hívni, és a Pápa kezdje meg az aggódást, ez így nem normális, hogy az új kolléga _dolgozni_ jár ide, tanulni akar, és nem hajlandó kibeszélni az életét vadidegenekkel.

Hál' Istennek nem veletek dolgozom, én ugyan cseverészésben benne vagyok (a kollégátok meg magának való, nem szereti a small talkot, hát ez van), de most húzom le munkahelyváltás után a negyedik hónapot az új helyen, most tartunk ott, hogy néhány kolléga már tud rólam pár extra infót azon kívül, hogy hogy hívnak. És ezek sem a magánéleti dolgaimra vonatkoznak, hanem pl. tudják, a város melyik csomópontjához lakom közel, milyen zenét szeretek, mi a hobbim, vagy melyik egyetemre jártam. Magánéletről majd beszélgetünk, ha valakivel esetleg összebarátkozom. Egyébként csevegésben elejtem, hogy a lakótársammal koncerten voltunk, amiből ki lehet találni, hogy valószínűleg egyedülálló vagyok, aki lakótárssal él. Ugyanígy a munkatársam is elejti, hogy a feleségével Miskolctapolcán voltak a hosszúhétvégén, amiből tudom, hogy felesége van. Nem ismerem a feleségét, nem meséli el, milyen ember, és ez így van jól. Majd ha esetleg barátok leszünk, akkor megismerem a hölgyet. Addig pont annyit van jogom tudni, amennyit a kolléga elmond.

2022. aug. 26. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!