Próbaidő alatt mondanék fel. Mit mondjak a főnöknek, miért teszem ezt?
OK, akkor a komoly indok is meg van.
Mondani nem muszáj.
Szűzanyám, mit kell ezen etikai szempontból vergődni?
Nyilván nem 1 helyre küldted el a jelentkezésedet és a "karrier szempontjából fontos helyről" most jelentkeztek vissza.
Ha nagyon rendes akarsz lenni velük, akkor ezt így el is mondhatod.
Pont úgy, ahogy a 14. írta.
Ez üzlet. A legtöbb munkáltató lesz@rja, hogy mi van veled, a profit az első. Legyen meg a létszám, és dolgozz minél olcsóbban...
Etikus vagy sem, én mondtam már fel próbaidő alatt sajnos így, hogy 1 napot maradtam még pluszban… csak hogy korrekten átadtam másnap az infókat.
Ráadásul a főnökömmel jóba voltam, nem vele volt a gond.. de nem tudott a céges problémával mit kezdeni. Mivel jóban voltunk, elmondtam miért megyek, de ezen nem tudott sajnos változtatni. (Rendszer szintű probléma, sokan már ott sincsenek, még az se, aki utánam jött)
Sajnáltam őt, mert jó főnök volt, de nem voltam hajlanó több napot áldozni egy olyan helyre, ahol már minden egyes napot gyűlöltem vagy stresszelnem kellett.
Másrészt: ők sem mondták el mikor felvettek, hogy milyen xartengerbe érkezem, akkor én miért maradnék es szivnék tovább, ha amúgy gyűlölöm és mást akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!