Pár nap munkaviszony is beleszàmit a munka éveimhez a nyugdíjhoz?
Figyelt kérdés
Pl ha X évesen lett fix bejelentett munkahelyem, de előtte volt olyan ,hogy hamar otthagytam vagy beugrós voltam azt is hozzàveszik az éveimhez. Ha volt olyan évem hogy nem találtam melót csak pár napot valahol és mivel nem dolgoztam annyit abban az évben akkor nem adóztam az is szàmit?2022. aug. 25. 18:50
1/11 anonim válasza:
Ha be voltál jelentve, akkor számít.
Én tavaly kaptam nyugdíj előegyeztetési papírokat, még a 13 eves koromban figuránsként ledolgozott 1 hét nyári mubka is benne volt, 1972ből. 😁
2/11 anonim válasza:
Ha nem adóztál akkor feketén dolgoztál, ergo ny.járulekot se vontak. Így nem számít.
3/11 A kérdező kommentje:
Be voltam jelentve azokra a napokra
2022. aug. 25. 18:56
5/11 anonim válasza:
Napi bejelentéssel? Vagy rendesen?
6/11 anonim válasza:
Off:2 szakmám is van, 2x2 év gyakorlat.
Bele fog számítani? :)
7/11 anonim válasza:
Bocsi nem a kérdésre válaszoltam, csak engem is érdekel. 🙂
8/11 A kérdező kommentje:
Nem számít bele szerintem vagyis a régieknek beleszàmitottàk az ilyen szakmunkàsbizim asszem.
2022. aug. 26. 07:24
10/11 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, aztán még odajutsz megin annyi minden változik lehet hogy ,akkor megint figyelembe veszik az meg odébb van meg persze meg is kell élni☺️
2022. aug. 27. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!