Mennyire igaz az, hogy a munkáltatók egy dolgozó felvétele előtt lecsekkolják a szociális platformjait?
Ma már szerintem minden HR-es lecsekkolja még talán a gyárakban is. Estélyiben vagy bulizós ruhákban lenni néha, abban semmi "necces" nincs - egyébként beállítod hogy csak ismerősök vagy akár csupán bizonyos emberek lássák ezeket a képeket és kész.
Rasszista, xenofób, nő- és/vagy férfigyűlölő, problémás viselkedés, igényesség az online térben, gyökérségek kiírása, helytől függően kb. ilyesmiket néznek.
Nem fognak sehonnan elutasitani mert van pár kivágott ruhád, és néha eljársz bulizni.
Az lenne gáz ha kiirogatnád hogy hogy ekiztél be szombat este, vagy ha elkezdenél arról beszélni hogy kéne egy újabb holokauszt az általad nem kedvelt kisebbségeknek, vagy ha videókat posztolnál arról hogy hogy gázolod el a kocsiddal a környékbeli kóbor macskákat.
Nem élünk akkora diktatúrában, hogy ne kapj meg egy munkát, azért mert kimozdulsz otthonról.
Állítsd be, hogy ne lássa mindenki és probléma megoldva.
Amikor engem vettek fel megnézték de mivel privátra van állítva semmit sem tudtak meg.
Később kérdezték is, hogy mi ezzel a helyzet és megmutattam az elrejtő funkciót.
Azért, mert van 1-2 kihívóbb képed (ami amúgy teljesen normális) nem fognak elutasítani.
De ha szélsőséges nézeteket osztasz meg akkor nem fognak felvenni. Márpedig a 2 között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!