Hogyan mondjam el egy betanulonapon ha nem tetszik a munka de nem akarok bunko lenni?
Figyelt kérdés
Illetve ilyenkor rogton azt kerdezik hogy mi nem tetszik.. de ha osszessegeben nem tetszik, mi a jo indok ilyenkor?
A fizetes nem opcio mert az amugy jo lenne..
2022. aug. 23. 02:07
11/12 A kérdező kommentje:
Nem sokat voltam ott, nem tudom ezt mibol szurted le!
En is tanitottam mar be embereket, de utana jottek is dolgozni.. nyitottsag es stilus.. ennyi a titka
Olyannal senki nem akar dolgozni aki bunko..
Lehet te is az voltal :)
2022. aug. 23. 18:46
12/12 anonim válasza:
En altalanossagba ertettem, folos szemelyeskedni ismeretlenul 🤨 Azert lepnek le mert nem birjak.. meleg van, meg tul sok a melo meg blablabla. Mondom igen de 30ezer/nap jo brigad meg joarc fonokok. Lepjen le nyugodtan, nemzavar mert sok a jelentkezo csak ne kelljen vegigdumalni a napot folosen mikor mar egy ora mulva tudja belul h ezt nem fogja birni v nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!