Ahol dolgozol kaptok valami bónuszt, bármit karácsonykor?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 22:09
11/18 anonim válasza:
Nálunk sincs se cafeteria, se bónusz, se 13. havi.
Csak a munkabér.
12/18 anonim válasza:
Volt munkahelyemen kaptunk 20 forint emelést óránként, meg egy nagy csomag csokit.
Most csak hajígàlnak össze-vissza a jelenlegi cégemnél, efó-val dolgozok, rohangàlok össze-vissza országszerte, szóval fix munkatàrsaim sincsenek. Egyszer ennél a cégnél vagyok, máskor másiknàl, mert alvállalkozó van, stb. Tehát nem is lesz kitől kapjak karácsonyi bónuszt, mert ki tudja hol leszek. Lehet pont otthon egész hónapban.
13/18 anonim válasza:
Szokott lenni, de már szóltak hogy idén ne várjuk, örüljünk ha a bérekre futja.
14/18 anonim válasza:
Rekreációs juttatásként egy havi bért kapunk, de nem volt mindig, illetve minden év végén külön dönt róla a vezetőség, hogy abban az évben lesz-e vagy nem fér bele. Az idősebb kollégák elmondása alapján régen ez általános volt, aztán pár éve vezették vissza de úgy, hogy bármelyik évben dönthetnek úgy, hogy nem fog beleférni a céges gazdálkodásba.
15/18 anonim válasza:
Nálunk nincs karácsonyi bónusz, egyik korábbi munkahelyemen sem volt soha. Az éves fizetésemelést mindenki márciusban kapja (4-6% általában előléptetés nélkül, előléptetéssel 15-20%) és bizonyos munkakörökben van éves bónusz is, volt amikor azt is kaptam. Most olyan munkakörben vagyok ahol nem jár bónusz, de nem zavar, mert az alapfizetésem korrekt.
16/18 anonim válasza:
Bónusz nincs, plusz pénz nincs, egy 4-5 ezer Ft értékű karácsonyi csomagot szoktunk kapni, benne ilyesmivel, mint pl. kézműves szappan, jegyzetfüzet, notesz, egy tábla keserű csoki (ez szerintem utalás arra, hogy mi várható a következő évben a munkahelyen :)), egyik évben volt valami bio tusfürdő meg luffa szivacs (durva, mint a csiszolópapír), szóval ilyesmi. Meg egy kedves levél, amiben megköszönik, hogy idén is nekik termeltük a GDP-t.
18/18 anonim válasza:
bő tíz éve dolgoztam egy gyárban, ott egy csomag szaloncukrot kaptunk. többi helyen még nem éltem meg a Karácsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!