Betegszabi kimerültség miatt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben eléggé kiégtem a munkahelyemen, a héten ez pedig tetőzött mert a szokásosnál is több munka volt.
Levert, fáradt vagyok, enyhén fáj fejem, tarkóm is.
Ilyen esetben milyen indokkal lehetne "kivenni" mondjuk 1 hét betegszabit?
Mivel menjek az orvoshoz?
2022. aug. 20. 19:37
1/8 A kérdező kommentje:
Nem nyaralni szeretnék csak otthon lenni és pihenni, mert egyszerűen már nem bírom a terhelést és kellene egy kis szünet - normál szabira biztos, hogy nem engednének el.
2022. aug. 20. 19:39
2/8 anonim válasza:
Nem szabadság kell hanem menj a hazidokihoz aki mer egy vernyomast! (tarkón es fejfájás) Aztan max otthon tart..
3/8 anonim válasza:
Betegszabit betegségre lehet kivenni. A kiégés is az, és kiírhat rá az orvos, de te nem vagy kiégve. Miért nem jó a normális szabadság?
5/8 anonim válasza:
#4: Szerintem meg meg sem kérdezte, csak a szokásos, első gondolat a munkáltató átb/szása, aztán csodálkozás, hogy a következő alkalommal olyan a hozzállás a másik oldalon is....
"normál szabira biztos, hogy nem engednének el."
6/8 anonim válasza:
Engem barmikor kiir ha kerem. Te nem vagy joba vele?
7/8 anonim válasza:
Az eseteek többségében kiír, ha full meg tudod indokolni neki.
8/8 anonim válasza:
Légy őszinte a dokival, és kiír. Vagy mondd azt, hogy fostál/hánytál, nekem gimiben mindig bejött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!