Miért flörtöl velem?
Ilyenkor el kell mondani a legpletykásabb embernek a storyt, lehet rajta ferdíteni is h nem Téged, hanem xy-t bámulja, aztán csak várni a végkifejletre. Garantáltan a nő fülébe fog kerülni az infó, és még magadat is bevéded ezzel, mert egy pletykát úgy se lehet visszakövetni a gazdájához, ha meg még is vki Téged vádolna meg, akkor simán le lehet tagadni. Ezzel elkerülöd a konfliktust.
„Az hallottam, h János kacsingat egy-két csinos kolléganővel, netán már szétmenőben vannak Julcsival? Azóta, hogy ezt hallottam, Nekem is feltűnt, hogy nézegeti a csajokat, és néha eléggé pofátlanul... Klári, Te tudsz erről vmit?”
Csináltam már ilyet, 2 napba se telt, és a félrakacsintó pasas (aki főképp Nekem csapta a szelet) meg lett hurcolva a bnője által- utána visszavett magából, és kulturáltan viselkedett. Sőt... Rá se mert szinte nézni a nőkre 😂 win-win szituáció.
"Legyen eszed és köpd be az asszonyának! 😁"
Jaaa, hát. Tudod mi lenne? Nem hinné el. Apjok kimagyarázná. Elmondaná, hogy ez egy hülye pitsa aki rá van szállva de ő leállította és így áll bosszút / x indok miatt így próbál kiszúrni vele. Kinek hinne, a vadidegennek vagy szent papa macinak akivel már x éce együtt vannak?
Na meg ha nem hiszi el, szétkürtölik a sztorit (saját verziójukat) mindenkinek. Lehet ki is rugatnak.
Nem kell elmondani. Ne keverd magadnak a sz4rt. Ne foglalkozz ezzel a nyomorék munkatárssal. Ne mosolyogj rá, ne kedveskedj. Az ilyen félreérti. Egyszer rá vigyorog máris azt jelenti neki hogy dugni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!