Látszólag kedves, segítőkész, nincs egész nap a se+ggedben, hogy ellenőrizgessen.
A háttérben viszont egymás ellen uszítgatja a poór népet', mert unalmas az élete és ezen élvezkedik, röhög jókat titokban a többi vezetővel.
Mert ők felsőbbrendűek.
Őszintén egy igazi össze visszáság. Ha rossz a napja és ne adj isten beszélni akarsz vele hát az igazán szürreális élmény. Nem igazán van tisztában a képeségeimmel inkább hallgat a seggnyalokra akik menneklk többé kevésbé kitalált hazugságokkal.
Néha közvetlen múltkor beszélgetést kezdeményezet velem a munkákról. Sokan azt hiszik róla homokos de párszor rajta kaptam ahogyan néz.. De hát férfi. Nem értem néha. Távolság tartó amúgy igaz lehet szándékosan. Nem ismerem túl jól de az tény hogy lehetne jobb főnök is. Nem áll ki értünk nem érdekli ha valami problémád van. Amúgy 195 cm egy merev férfi szürke szeme van fekete haju. 50 éves körül lehet. Ha a felesége ott van a közelbe nekem nem köszön. Próbálom a távolságot megtartani nehogy félre értés legyen mert a felesége igen féltékeny sokat van az irodába pedig gyönyörű nő. Ki érti ezt. Szerintem alap a köszönés.
Pár hónapja ismerem, így véleményt alkotni csak az eddigi ismereteim alapján tudok írni:
Hangulatember (nő), de ha rendesen elvégzem a munkám, vagy még túl is teljesítek, akkor megdícsér.
Sokan elfelejtik ezt, és csak akkor szólnak, ha valamit elbactál. És ez néha jobban tud esni egy fizetés emelésnél(!) is. Emberszámba vesznek és nem alatvalóként, alárendelként kezelnek. Semmi jelét nem adja annak, hogy különbnek érezné magát nálam. Valamiért megbízom benne, fel tudok oldódni a társaságában. Így el merem mondani neki ha valami bajom van, olyan témákban is el lehet vele beszélgetni, aminek semmi köze a munkához. Pedig belőlem tényleg nehéz szavakat kicsikarni...:)
(Nem, nem vonzódom hozzá)
Egy képmutató, de alapvetően nem szemétláda.
Csak a cég aminek melózunk.
Ritkán találkozunk, de ha nagy gáz van falazunk egymásnak amennyire lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!