Miért vannak olyan emberek akik tudnának nehéz fizikai munkát végezni de nem akarnak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 08:18
21/27 anonim válasza:
Mert Móricka úgy képzeli mi? Amúgy én mérnöktől még nem halltatom hogy lenézné a melóst. De melósoktól (magam is az vagyok) falkában hogy hú de nem ér szart se senki aki nem fizikai munkát végez...
22/27 anonim válasza:
"De melósoktól (magam is az vagyok) falkában hogy hú de nem ér szart se senki aki nem fizikai munkát végez..."
Talán azért nézik le, mert MINDENI csak SZELLEMI akar végezni (Ami a javadalmazás szempontjából talán még érthető is)
23/27 anonim válasza:
Mindenki előtt ott a lehetőség, lenézés helyett lehet képezni magát. Csak ugye az már nem fekszik mindenkinek.
24/27 anonim válasza:
En nem vegeznek ulo munkat pl.. homeoffice, iroda meg ilyesmik. Jobban szeretem a porgos melokat, csapatban
25/27 anonim válasza:
Szerinted mi lenne ebből az országból, ha mindenki csak egy irodában csücsülne? Ne fáradj, megmondom. Nem lenne új ház, semmit ne,m árusítanának a boltokban, stb.
26/27 anonim válasza:
Azért nem akar a legtöbb ember fizikai munkát végezni, mert azt nem fizetik meg eléggé. Az emberek pedig pénzért dolgoznak.
27/27 anonim válasza:
Hat azert nem mind1 milyen fizikai munka 😀 en 600at keresek vele. Potolhato robotkent nyilvan nem, de ahova kell a tehetseg, tudas ott van penz is. Kiegnek egy szekben ulve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!