Munkahelyre milyen igazolás kell ha kismama lettem?
A nőgyógyásszal beszélsz, ő ad igazolást hogy veszélyeztetett terhes vagy (egészségügyi, vagy munkahelyi okok miatt az mindegy) majd elmész a háziorvoshoz viszed a papírt és ő ez alapján vesz fel táppénzre, majd a táppénzes papírt leadod a munkahelyen.
Én tegnap voltam védőnőnél és ő ezt mondta nekem, hogy így működik.
( kedden megyek vizsgálatra nődokihoz és én akkor intézem.)
Mennyi idős terhes vagy? Betöltött 12.-dik hét elérkezett?
Minden problémamentes eddig? A magzat édesapja támogat minden értelemben?
Szülők? Testvérek? Egyéb rokonok?
Bocsánat, ha kellemetlen a faggatózás. Próbálok segíteni a többi válaszolónak is ezekkel a kérdésekkel.
2-es vagyok.
Az mindegy, hogy kovidos voltál, az is mindegy hogy hány hetes vagy. Én is voltam kovidos és én is terhes vagyok.
Kiírt 7es kóddal táppénzre.(kovid kód)
Jobban lettem , Vissza jöttem dolgozni, (2 hétre ) és majd most fogok visszamenni 9 hetes kontrollra es majd akkor mondom a nőgyógyásznak hogy adja ki a papírt akivel el tudok menni táppénzre.
A nőgyógyász ad “igazolást” ahogy te nevezed, hogy veszélyeztetett vagy.
Elmész a háziorvoshoz és felvesz táppénzre. 9es kóddal (ami a veszélyeztette terhesség kódja.)
Másfajta igazolás nincs
Hisz a terhesség miatt mész táppénzre, és rajta van a táppénz kódja, szóval nem értem hogy mit szeretnél?! Vagy mit nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!