Ezen az oldalon valóban milliomosok vannak csak?
Sok helyt olvasok olyanokat hogy 10 milla Fél évi fizetésem.
Nem mennék el havi 1 millióért dolgozni stb..
A többség itt sem milliomos és a való életben sem az. Annyi a különbség, hogy az interneten mindenki azt állít magáról, amit akar, ellenőrizni meg nem tudjuk, hogy igazat mond-e.
Biztos van a gazdag emberek között is olyan, aki unatkozik és itt éli ki magát, de ők nagyon kevesen lehetnek.
Mondjuk ez is relatív, mi a milliomos meg gazdag.
Egyszer valami válaszoló bekattant, és elkezdett privátban írogatni, telefon képernyő mentést küldött a bankszámlájáról, hogy 9 millió van rajta, meg a Macbookjára kiterített valami 2-3 milliót, hogy ő a gazdagság netovábbja. És hogy most mennyire megnézné, hogy irigykedem... :D
A poén, hogy én éppen lakás vásárlás előtt voltam, így konkrétan kétszer több pénzem volt mind készpénzben mind bankszámlán. Mégsem éreztem kényszerét annak, hogy ezt mutogassam bárkinek.
Meg amúgy is, a mai világban pár millió aprópénz, tehát gyakorlatilag két csóró proli vitatkozott azon, ki a gazdagabb... :D
Meg amúgy is hatalmas anyagi tudatosságra vall, hogy valaki befektetés nélkül tart milliókat a bankkártyán meg készpénzben a párnája alatt... :D
Igaz az ember azt is irkálta, hogy a csodaszép párjával rajtam röhögnek. Mert nyilván ha van egy csodaszép párod akkor a kiegyensúlyozott párkapcsolat részeként együtt ültök a Gyakorikérdések előtt... :D
Vicc ez az oldal úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!