Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Nincs munkám

Mit tegyek? Nincs munkám

Figyelt kérdés

Nemrég megszűnt ahol eddig dolgoztam, bárhova jelentkezek vagy vissza se hivnak, vagy 15 órás munka..

nem akarom a belemet se kidolgozni.. tényleg ennyire nehéz manapság?

Van még valaki hasonlóan? Elegem van már hogy mindenhova csak járkálok és nem képesek szólni.. pedig ahova jelentkeztem van hasonló tapasztalatom és gyakorlatom is..

2022. aug. 9. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%

24 órában dolgozok. Lókaki a 15 óra!

Ne legyél lusta

2022. aug. 9. 17:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem lusta vagyok, eddig 9 órában dolgoztam de a szeretteimmel is szeretnék időt tölteni az meg a másik hogy 15 órát nem fogok dolgozni 150ezerert nem is ertem a munkaltatokat..
2022. aug. 9. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor legutoljára munkát kerestem, én is kezdtem már kicsit elkeseredni, de aztán sikerült.

Első hely amit nagyon akartam elutasított, második elutasított, harmadik válasz se, negyedik válasz se(bár ott nem is hirdettek, csak a karrieroldalukra adtam be) az ötödik helyen behívtak interjúra ott fel is vettek. 8 órás munka. Kb másfél hónap után sikerült elhelyezkednem.

Szóval annyira azért nem rossz a helyzet amennyire lefested. Kitartás, próbálkozz.

2022. aug. 9. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki mondja, hogy itt aztán dögivel van munka, de a legtöbb munkaadó azt szeretné, hogy az életed egyetlen tevékenysége legyen, hogy kihajtsad még a beledet is náluk. Semmi szabadidő, semmi magánélet. Persze 150 ezerért. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért van ennyi betöltetlen állás. :D
2022. aug. 9. 17:42
 5/14 A kérdező kommentje:

4es: persze..

Csodálkoznak hogy senki nem vállalja annyi pénzért jóhogy..

Inkább várok valami jobbra..

Legutóbbi helyen ahol voltam a főnök elkezdte mondani orbánt meg hogy ki tudja mi lesz még itt, meg az embernek minden munkát el kell vállalnia nem számít mennyit fizetnek.. erre benyögi h 900/oraber hat nevetseges

A felvezetoje azert volt mert o is tudta h szart se er a penz amit fizet.. raadasul egy paraszt volt..

A masik hogy a legtobb munkahely napi bejelentozne csak h ne kelljen szja adokedvezmennyel foglalatoskodni..

2022. aug. 9. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom hogy te tényleg dolgozni szeretnél-e, vagy csak próbálsz önigazolást gyártani a munkanélküliségednek. Ha arra vársz hogy olyat találsz, ahol egy műszak van, napi 8 óra, szabad hétvégével, br. 450.000Ft-os fizetéssel, bármiféle képesítés nélkül, akkor az a rossz hírem van hogy neked tényleg nem lesz munkád.
2022. aug. 9. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Ne csak a városodban keress hanem a környéken is, esetleg vállalj el olyan munkát amit nagyon nem akarsz, aztán maradj ott pár hetet/hónapot amíg nem lesz jobb. Nem kell hogy az életed a munkád legyen, konkrétan hülye az aki ebbe belemegy, viszont ideiglenesen ki lehet bírni.

Vagy ha van megtakarításod akkor sz..rni bele, tarts egy kis szünetet a két munka között, és várj egy olyan ajánlatra ami tényleg neked való.

Mást nagyon nem tudsz tenni.

2022. aug. 9. 18:06
 8/14 A kérdező kommentje:

6os nem azt várom el de tulzás hogy 15 órákért 150 ezreket akarnak fizetni…

7es , van megtakaritásom, csak azért mégis aggaszt.. 18 éves korom óta folyamatosan dolgozom a legtöbb idő még munkát kerestem 1 hónap volt..

most 11napja keresem de mindenhol ki akarják szúrni az ember szemét.. én pedig 23 évesen nem akarok olyan lenni mint itt pár válaszoló hogy dolgozok 20 órát 100 ezer ftért és begyepesedek kivagyok az élettől nem lehet hozzámszólni és stb..

2022. aug. 9. 18:57
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Mennyi fizetést várnál el egy 8 órás munkarendbe?

Azért marhára nem "általános" hogy 15 óráért 150e-t fizetnének. Láttál egy ilyen extrém negatív példát, és minden munkahelyre ezt akarod rááltalánosítani?

2022. aug. 9. 19:18
 10/14 A kérdező kommentje:

Vidéken..

1000ft-os órabért minimum :)

Holnap egyébként megyek egy interjúra 8 órás itt 240ezer ftot igérnek ez Debrecenben van ha szját is fizet +40ezer.. tökéletes

Vendéglátásban akarok elhelyezkedni ott pedig sokat lehet keresni épp ezért nem hagyom hogy kiszurják a szemem

Régebbi munkahelyemen is 9órában 240et kaptam (kisebb városban) szerintem nem én vagyok a hülye hogy nem dolgozom ki a belem piti pénzért :)

2022. aug. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!