Miért nem kedvelnek, ha szorgos és normális vagyok?
Figyelt kérdés
Ebben az évben, a HR-es beszélgetett rólam egy olyan munkatárssal, akinek a napjait jelentősen a munka teszi ki. Azt mondta a HR-es, hogy a Gábor is ezt mondta róla… Az a vezető, akit így hívnak, manapság levegőnek néz, de mások is, meg az alkalmazottak közül is kapok rendszeresen beszólásokat, olyan dolgokat is mindig rám hárítanak, amit nem is csináltam. Hiába vagyok nagyon szorgalmas es normális is mindenkivel, nem szeretnek az emberek. Mit tegyek?2022. aug. 7. 13:10
2/4 anonim válasza:
Mert szorgos, normális vagy egy olyan helyen, ahol ez nem menő.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha olyan helyen dolgozik az ember, ahol ez nem menő, akkor mit kell csinálni? Azt a vezetőt is értékelésnél előnyben részesítik, aki 2 fővel dolgozik egy nagy osztályon, majd a másik részleg megy át mindig dolgozni. Az igazgató, csak papíron az.
2022. aug. 7. 13:27
4/4 anonim válasza:
Váltanod kellene, ha megteheted munkahelyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!