Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális hogy nem engedik az...

Normális hogy nem engedik az iskolaszövetkezetnél nekem hogy bemenjek az irodába és személyesen beszéljek meg valamit velük?

Figyelt kérdés
Más diákok bezzeg mehetnek. Ez nem diszkrimináció? Vagy mások se járkálnak be oda?
2022. júl. 9. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Kizártnak tartom, hogy mindenki bemehet, téged meg minden ok nélkül kizártak.
2022. júl. 9. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták felesleges ezért bemennem akit megkérdeztem
2022. júl. 9. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem megtiltották de nem is látnak szívesen
2022. júl. 9. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Akkor nem tiltották meg, hanem azt mondták, hogy felesleges. Te meg szereted a felesleges dolgokat, és bemész mégis. Ennyi. Mi olyan bonyolult ezen?

Szó sincs arról, hogy "nem látnak szívesen". Ezt senki nem mondta. Azt mondták, hogy nincs értelme bemenned, mert amit akarsz, az telefonon is elintézhető, vagy online, vagy mit tudom én. Neked meg jogod van mégis a személyes ügyintézést választani, ha neked az a jó.

Valami üldözési mániás vagy amúgy?

2022. júl. 9. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Pléhpofa és bemész.
2022. júl. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!