Nem értem miért történt. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen dolgozik egy kiscsaj aki egyik kollégám lánya. Rettenet beképzelt és öntörvényű alapvető illem az ismeretlen számára. Se köszönni se semmit nem tud. De ennek ellenére baromira elkezdett tetszeni. Amúgy sem tartottam csúnyának de valamiért most aztán nagyon vonz. Sokat néz ő is engem. A kövérebb faszik jönnek be neki. Én is olyan vagyok csak azzal a bökkenővel hogy fele annyi idős mint én. 34 vagyok. Mi történt velem? Nagyon rossz érzés ez. Hogy nyírjam ki magamban?2022. aug. 6. 16:53
11/13 A kérdező kommentje:
10#. Nem ők a gusztustalanok hanem akik így minősítenek másokat mint te. Aki kövérebb az a te olvasatodban már nem is ember? És ezt tartod te normális gondolkodásnak? Meg az a normális hogy kimész a strandra másokat kritizálni? Az lenne a normális ha azért mennél ki hogy jól érezd magad nem pedig másokat minősítgetni... Szóval ennyit a szerinted "normálisról"
2022. aug. 6. 21:18
12/13 A kérdező kommentje:
Meg a strandon is csak a telefont baszogtatni... Az is normális... Azért belépőt váltani hogy ott nyomkodd ne otthon.... És te vagy a normális.... ✌👋
2022. aug. 6. 21:20
13/13 anonim válasza:
Nem is tudom összeszámolni hány indokot tudnék mondani, hogy miért ne. Szóval szimplán, NE, közelébe se menj. A saját érdekedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!