Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bruttó 506.000 ft-nak tényleg...

Bruttó 506.000 ft-nak tényleg 336.000 a nettója?

Figyelt kérdés

Egy kalkulátorba írtam be, az ezt adta ki. Ez borzasztó kevésnek tűnik, nem akarom elhinni. :O

(Nincs gyerekem, nem vagyok házas, teljes állás)

2022. aug. 5. 17:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%

Fuuh, de fájt valakiknek az igazság. Márpedig ez az igazság: aki kicsit is igényesebb az életére az megy ki a fővárosból.

Meg lehet nézni a "középkori fejletlen" vidékeket kik és mennyiért vásárolják fel Verőcét, Visegrádot, Nagymarost, Zebegényt, Pilisvörösvárat, Leányfalut, Szentendrét, Dömöst...

De beszélhetek én itt bármit, az ilyen nagykörúti majmok már a Hungária körútnál is óbégatnak hogy "az vidék". Rákosszentmihálynál pedig dgyenesen félnek hogy leesnek a világ széléről.

De ki tudja, biztosan én vagyok furán bekötve, hogy nem élveztem a hetedik kerületben lakni 2 évig a degenerált aszfaltcibbonyok és az alpári részeg bulituristák kavalkádjában.

2022. aug. 6. 10:36
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
Ilyenkor jön rá az ember, hogy hogy is lehetett kata-val havi 1 milliót keresni és 50ezret adózni??
2022. aug. 7. 13:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Na vajon?

A sztorinak egyszerű a receptje,de aztán jön az ezer másik dolog amivel lehet érdekessé tenni a játékot.

Ilyen olyan szabály,ilyen olyan amolyan.

És akkor 1000-ből 20 elfelejti,és rájön hogy tejelhet ezerrel.

2022. aug. 7. 14:21
 24/24 anonim ***** válasza:
igen, ennyi
2022. aug. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!