Hogy lehet hogy kis 15-16 éves diákok egész nyáron diákmunkázhatnak nekem meg huszonéves korom ellenére nem jár ez?
Figyelt kérdés
Pedig még egyetemet is végeztem most október 31ig van érvényes diákigazolványom, kicsit még diákmunkazhatnék, de míg 16 éveseknek megadják ezt a lehetőséget, engem 26 évesen mindenhonnan kiraknak, újat meg nem találok már2022. aug. 3. 06:47
11/16 anonim válasza:
A diákok olcsóbb és - naivitásukból adódóan - szorgalmasabb munkaerők, mint egy bérigénnyel kiálló és önálló családi problémákat már nagy eséllyel kezelő bárki. Ezzel a munkáltatók nagyon is tisztában vannak és nyíltan vissza is élnek. A 40. életévüket már betöltött emberek esetében pedig hatványozódik a probléma kihatása, - ugyanis 40. éves kor felett már nem is tekintenek emberként a munkát vállalni szándékozókra a munkáltatók! -Mindenhol maximum 20 éves, jogosítvánnyal, diplomákkal, nyelvvizsgákkal, 60000 év munkatapasztalattal 3000 szakmából rendelkező 500000 mestereket keresnek lehetőleg bér- és saját, önálló élet igénye nélkül.
12/16 anonim válasza:
"A diákok olcsóbb és - naivitásukból adódóan - szorgalmasabb munkaerők"
Ezt ugye te magad sem hiszed el? A legtöbbjük szarik az egészre, ellecengélnek, ha kirúgják őket mennek a következő helyre, el mennek napot lopni valami lepra helyre úgy is megkapják a 250-300-at nettóba adókedvezménnyel. Ha megunják hogy nem csinálnak semmit mennek a következőre.
13/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem 26 évesen 4 különböző, hosszú távra tervezett diákmunkám jött össze csak ezen a nyáron, ebből 3 szakmaibb jellegű, egy sima irodai. Más kérdés, hogy fasz voltam és pár hét után váltottam a jobbért, de a tényen, hogy valamit te csinálsz rosszul, nem változtat.
14/16 anonim válasza:
Ha végeztél, már nincs hallgatói jogviszonyod. Az abszolválással ért véget.
15/16 anonim válasza:
Ha végeztél egyetemmel miért diákmunkákkal bohóckodsz?Keress főállást,annak nincs értelme hogy októberig diákmunkázol utána meg kereshetsz mást.
Ha már felvettek de mindenhonnan kitesznek az nem azért van mert 26 éves vagy,ott más bajok vannak.Persze a maga szemében mindenki a munka hőse és a legjobb munkaerő,bàr a munkàltatóknak sem kell szégyellnie magàt
16/16 anonim válasza:
Azért mert 25 éves korig vannak adókedvezmények - megjegyzem 26 évesen már az a normális ha főállásban dolgozol, vagy legalább gyakornok vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!