Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek melyek azok az...

Szerintetek melyek azok az állások, amiktől a húszonévesek a legjobban húdzódzkodnak, undorodnak?

Figyelt kérdés
Lehet férfire vagy nőre is mondani.
2022. júl. 27. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az, amelyik karrier szempontjából nem építő, cserébe fárasztó is. Azok a fizikai munkák, amik nem szakirányúak, hanem kb a szarlapátolás kategória. A szakirányú fizikai munkák is csak azoknak, akik az adott szakmában tanulnak, mint pl burkoló.

Magamból kiindulva, pár éve még egy semmilyen irodai munkát elvállaltam volna, esetleg recepcióst és hasonló, "könnyű pénzt" hozó becsületes munkát, most 25 évesen már szó sem lehet semmiről, ami nem a szakmámhoz kapcsolódik. És még azon belül is vannak fenntartásaim.

2022. júl. 27. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Fizikai munkák nagyrésze,lapátolás kategóriás melók.

Sokan undorodnak tőle,sokan nem.

De majd ha megkapják az első fizetésüket,és boltba mennek vele megtudják!

Sokan papolnak,hogy jajj mé nem mész oda ott 400 nettó a kezdőfizu!

Hát persze.

Sok ilyen hipotézis van.

Sztem az irodai munka egy álom a fizikai melóhoz képest,oké hogy fárasztó lehet meg stb,de legalább nem kell olyan segédmunkások között lenned,akik a nevüket sem tudják.

Menne a fene építőiparba,hogy ilyen Xeless budikba kelljen szrnia.

Illetve nem arra kell felkelned,hogy egyből emeld a 100 kilós akármit.

Ez azért még mindig jobb,mint egyből reggel 0-ról 100-ra vigyed a betondarabot fél kézzel.

2022. júl. 27. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
fizikai munka kevés pénzért!
2022. júl. 27. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
takarító, kukás, utcaseprő, ápoló, gyártósori munkás, építőmunkás
2022. júl. 27. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a gyár.

Ma már szerintem alig van ember akinek ne lenne valami ismerőse akitől hallott a gyári munkákról, meg az interneten is sok mindent lehet olvasni.

Jómagam sem hallottam soha egyetlen pozitívumot sem a gyári melóról, rengeteg ismerősöm mesélt erről.

2022. júl. 27. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, ami monoton, unalmas, ingerszegény, nem ad esélyt a tanulásra és fejlődésre. Lehet ez fizikai, de akár szellemi, irodai munka is.
2022. júl. 27. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Takarító. Inkább dolgozok gyárban, mint Takarítóként...

Csak attól tudnék falra mászni, amikor a légkondicionált irodából nyígnak, hogy jajj, milyen meleg van, mi meg a 30+ fokban dolgozunk. Nagyon sok féle "gyári munka" van.Van ahol pár grammos kis vackoknál nem kell nehezebbet arrébb tenni, viszont java tényleg monoton.

2022. júl. 27. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Operátor. Eddig azt hittem elviselhető de mikor bekerül az ember akkor tudja meg igazán mi is a munka. Köcsög főnökök,szar társaság aztán nyomjad a melót max van 2 szünet éppen arra elég hogy igyál, mosdóba menj.
2022. júl. 27. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbi kategóriák:

- "undi" munkák (takarítás több alfaja, állati termék feldolgozó stb.)

- idegőrlő, fejlődési lehetőséget nem adó fizikai munkák nem nyári munka jelleggel (takarító, gyorséttermi dolgozó, útmunkás, gyári munkának bizonyos típusai)

- férfiak számára "nőies" munkák (takarító, betegápoló... nem azt mondom, hogy mindenkinek, de még mindig sokan vannak, akik úgy vannak vele, hogy "jaj, ezt ne, mert az női munka / b...inek meg töketlennek fognak nézni")

- szellemi munkák közül a hideghívásos sales meg az ügyfélszolgálat / call center az, amitől sokan ódzkodnak mostanában sztem

2022. júl. 31. 00:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!