Munkaügyi perben vagyok beidézve tanúnak! Ha a valóságnak megfelelően tanúzok, az rossz a cégnek-engem meg kirúgnak azonnal? Mit tehetek?
Volt kollega perel, többen be vagyunk idézve tanúnak. Ha ELmondjuk ami történt úgy ahogy történt a cégnek meszeltek. MInket meg a főnök azonnal kirúg bosszúból.
mit tehetünk? Hazudjunk?
"Ha azt mondod, h nem emlékszel, akkor elmevizsgálat küldenek majd. H"
Világos. csak így lehet és sehogy másképp. És persze ennek költségét is állják hát az világos.
28-as, ekkora baromságot még életemben nem olvastam!
Attól, hogy valaki nem emlékszik valamire, attól még nem elmebeteg.
30. Csakhogy nem mindenki "jó szaki", bármilyen hihető lehet számodra, a legtöbb ember nem vállalkozó vagy egy cégnél vezető pozícióban lévő valaki, hanem egy kis porszem.
Hiába szidja mindenki a kérdezőt, szerintem igaza van, ez az egész szituáció nem róla ad negatív képet, hanem erről az egész rendszerről, amiben élünk. Szerintetek normális 2022-ben, hogy egy munkaügyi pernél a dolgozóknak választaniuk kell, hogy vagy igazat mondanak és vagy mázlijuk van és találnak valami másik munkát, vagy mennek a híd alá, de annyi biztos, hogy innen kirúgják, vagy hazudnak és akkor meg esélyes, hogy börtönbe kerül? Ráadásul pont most, amikor be van harangozva, hogy több százezres villany-meg gázszámláink lesznek, ilyenkor nem kéne szerintem megkockáztatni, hogy kirúgjanak a munkahelyedről és lehet, csak olyat találsz helyette, ahol a jelenleginél is szarabb a fizetés..
#33, Az a munkást is minősíti ha hajlandó olyan helyen robotolni ahol hazudni kell.
A munkaadó is azért mer pofatlankodni mert tudja hogy sokan ugyis inkabb halgatnak...
", Az a munkást is minősíti ha hajlandó olyan helyen robotolni ahol hazudni kell."
Minden munkahelyen MINDIG HAZUDNI KELL!!!
HOgy kezdődik egy nap egy munkahelyen: belépek és JÓ REGGELT!!
na ? Már az 1. hazugság meg is volt és még alig léptem be.
Mert viccesnek hangzik de JÓ REGGELT??? AZTÁN mégis mitől lenne jó?
"JÓ REGGELT!!"
Ez "felszólítás", semmi kijelentés nincs benne, ami egyáltalán lehetne hazugság.
"Ez "felszólítás""
Ez EGYÁLTALÁN NEM FELSZÓLÍTÁS már miért lenne az????
A teljes formula: JÓ REGGELT /JÓ NAPOT KÍVÁNOK!! ÉN KÍVÁNOK ÖNNEK! ebben HOL A FELSZÓLÍTÁS MADÁRKA???? MUtass már rá !! várom!!
És hol a hazugság: ott hogy jó reggelt kívánok (neki) miközben max egy kínhalált kívánnék neki szívem szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!