Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaügyi perben vagyok...

Munkaügyi perben vagyok beidézve tanúnak! Ha a valóságnak megfelelően tanúzok, az rossz a cégnek-engem meg kirúgnak azonnal? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Volt kollega perel, többen be vagyunk idézve tanúnak. Ha ELmondjuk ami történt úgy ahogy történt a cégnek meszeltek. MInket meg a főnök azonnal kirúg bosszúból.

mit tehetünk? Hazudjunk?

2022. aug. 2. 08:59
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"Ha azt mondod, h nem emlékszel, akkor elmevizsgálat küldenek majd. H"

Világos. csak így lehet és sehogy másképp. És persze ennek költségét is állják hát az világos.

2022. aug. 2. 10:34
 32/38 anonim ***** válasza:
50%

28-as, ekkora baromságot még életemben nem olvastam!

Attól, hogy valaki nem emlékszik valamire, attól még nem elmebeteg.

2022. aug. 2. 10:38
 33/38 anonim ***** válasza:
31%

30. Csakhogy nem mindenki "jó szaki", bármilyen hihető lehet számodra, a legtöbb ember nem vállalkozó vagy egy cégnél vezető pozícióban lévő valaki, hanem egy kis porszem.

Hiába szidja mindenki a kérdezőt, szerintem igaza van, ez az egész szituáció nem róla ad negatív képet, hanem erről az egész rendszerről, amiben élünk. Szerintetek normális 2022-ben, hogy egy munkaügyi pernél a dolgozóknak választaniuk kell, hogy vagy igazat mondanak és vagy mázlijuk van és találnak valami másik munkát, vagy mennek a híd alá, de annyi biztos, hogy innen kirúgják, vagy hazudnak és akkor meg esélyes, hogy börtönbe kerül? Ráadásul pont most, amikor be van harangozva, hogy több százezres villany-meg gázszámláink lesznek, ilyenkor nem kéne szerintem megkockáztatni, hogy kirúgjanak a munkahelyedről és lehet, csak olyat találsz helyette, ahol a jelenleginél is szarabb a fizetés..

2022. aug. 2. 12:42
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

#33, Az a munkást is minősíti ha hajlandó olyan helyen robotolni ahol hazudni kell.

A munkaadó is azért mer pofatlankodni mert tudja hogy sokan ugyis inkabb halgatnak...

2022. aug. 2. 15:22
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

", Az a munkást is minősíti ha hajlandó olyan helyen robotolni ahol hazudni kell."

Minden munkahelyen MINDIG HAZUDNI KELL!!!

HOgy kezdődik egy nap egy munkahelyen: belépek és JÓ REGGELT!!

na ? Már az 1. hazugság meg is volt és még alig léptem be.

Mert viccesnek hangzik de JÓ REGGELT??? AZTÁN mégis mitől lenne jó?

2022. aug. 2. 15:59
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

"JÓ REGGELT!!"

Ez "felszólítás", semmi kijelentés nincs benne, ami egyáltalán lehetne hazugság.

2022. aug. 2. 18:06
 37/38 A kérdező kommentje:

"Ez "felszólítás""

Ez EGYÁLTALÁN NEM FELSZÓLÍTÁS már miért lenne az????

A teljes formula: JÓ REGGELT /JÓ NAPOT KÍVÁNOK!! ÉN KÍVÁNOK ÖNNEK! ebben HOL A FELSZÓLÍTÁS MADÁRKA???? MUtass már rá !! várom!!

És hol a hazugság: ott hogy jó reggelt kívánok (neki) miközben max egy kínhalált kívánnék neki szívem szerint!

2022. aug. 3. 11:18
 38/38 anonim ***** válasza:
Madárka, miért kiabálsz ugyanúgy, mint a 35-ös?
2022. aug. 3. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!