Mit lehetett volna jobban csinálni egy papírfeldolgozó üzemben diákmunkásként, hogy ne rakjanak ki három nap alatt?
Az ilyen biorobot helyeken általában olyan embereket szeretnek, akik kilátástalanok, rá vannak utalva a helyre.
Diákoknak van perspektíva, ők valszeg mennek tovább máshova, nem ez nekik a végcél.
És igen, legyél állandóan elérhető, ne gondolkodj, és jó ha van mondjuk gyereked, vagy pl szerencsejáték függőséged, ami miatt dolgozol mint az ökör.
A dolgozó fogyó eszköz, ha akad valaki olyan aki terhelhetőbb, inkább őt hívják.
De egyébként emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, az ilyen helyekről az emberek nagy százaléka kihullik, mert totál lélekölő az egész.
7, ezt tuti valami adózási vagy fizetési kiskapu lesz.
Szerintem kaphatnak valami támogatást arra, ha diákot vesznek fel.
8, gondoltam én is erre, de hogy nem veszik ezt észre? Miért nem büntetik meg akkor őket?
Bezzeg, ha egy átlag ember próbál meg trükközni, akkor egyből megy a NAV-tól a levél az illetőnek.
9, ezek nagy cégek, és hát sajnos a diákok inkompetensek, lusták, csak a buli érdekli őket, mit lehet tenni.
Lám, ők adnak esélyt mindenkinek, baromi inklúzív hely 🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!