Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen dolog ez hogy egy...

Milyen dolog ez hogy egy cégtől kirúgnak egy diákot három nap után hogy nem elégedettek a munkájával?

Figyelt kérdés
Mindezt úgy hogy semmi se utalt erre nem szóltak be semmiért nem kritizálták, meg valahogy azt is elfelejtették közölni az elején hogy mit várnak el?
2022. júl. 29. 15:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem volt már lehetőségem megkérdezni azután szólt a mentorom miután eljöttem
2022. júl. 29. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Diákmunkánál nincs próbaidő vagy felmondási idő. Akkor küldenek el amikor akarnak, feltéve ha ez nincs másként kikötve a szerződésben.
2022. júl. 30. 08:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de ez így működik. Minden diákmunka ilyen rugalmas. Te is elmehetsz, a hely is kirúghag.
2022. júl. 30. 14:08
 14/14 TinaBet válasza:
hát ez éedekes. nálunk sok diák semmit nem csinált, sőt volt h bunkóztak s mégse rúgtak ki egyet sem. ilyenről én nem halottam. sztem ismerősnek kelett a hely.
2022. aug. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!