Milyen munka lenne nekem jó?
Tehát.. Jelenleg 19 éves vagyok (F), jövőre éretségizek (5éves az iskola) csak sima Gimnázium, nem ad az érettségi bizonyítványon kívül semmi mást. A kérdésem hogy kéne elhelyszkednem a munkaerőpiacon?
Rólam:
Imádok vezetni (B kat.) és az autók műszaki része iránt is eros az érdeklődésem.
Nagyon jól kamunikalok, extrovertalt típus vágyó.
Szeretek vezetni másokat.
Kiemelkedő érzelmi inteligenciával áldott meg a sors.
Jó érzésem van a zenéléshez (Zene szerzés / 7 év zongoraztam)
Angol középfokút, szeretném jövőre letenni.
Szívesen oldok meg gyakorlati problémákat és jól veszem az akadályokat.
Kitöltöttem 2 palyaorientacios tesztet. Ezek alapján: Hitelugyintezo, HR asszisztens, idegenvezető, irodavezeto, piackutato, musorvezető, szálloda menedzser, ügyfélszolgálati munakatars.
Igazából ez a menedzselés/ vezetés áll szerintem a legközelebb hozzám de most jonn a bibi.
Sajnos nem vagyok valami jó tanuló. Mivel a felvételibe beleszámítanak az idei jegyeim, így esélytelen hogy felvegyenek (gazdálkodás és menedzsment szakra) a legjobb esetben is maximum 340 pontot tudnék elerni ha 5 ös lessz az eretsegim. Egyáltalán Nem vagyok biztos abban sem van-e értelme tovabbtanulni hiszen nem igazán keres az ember sokkal többet vele. Gondolkodtam még gépkocsi vezető munkán is, ezt szívesen végeznem csak ebből a kamionos ami jól fizet (nekem ez is nagyon fontos hogy 400-500 között keressek.) de kicsit úgy érzem annál többre vagyok képes minthogy több órát üljek egy kamionban. (nem lenezve ezzel a kamionosokat!)
Szóval összegezve: tantárgyakból nem vagyok túl jó, viszont úgy gondolom jó képességekkel rendelkezem ami az élethez kell.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad. ❤️
-
Összegezve: -érettségin és a jogsin kívül semmi mást nem tudsz felmutatni, de 400-500-as nettót szeretnél.
-az ilyen esetekre találták ki külföldöt
"Igazából ez a menedzselés/ vezetés áll szerintem a legközelebb hozzám"
Hát persze, ahogy mindenki vezető és menedzser akar lenni. Az emberek sorba fognak állni azért hogy egy 19 éves vezesse őket :) Elárulom, ha valami menő állást akarsz, meg vezető meg menedzser lenni, ahhoz mindenképp fog kelleni a diploma. Ha úgy gondolod hogy nem tudsz most bejutni, akkor a kövi évet használd arra hogy felkészülsz jobban, és teszel új érettségit+nyelvvizsgát, az is plusz pont. Vagy marad a kamion, ahol a 400-500 kilóért egész nap egy konzerv monstrumban rohadsz, nem tudsz rendesen fürödni, aludni - meg azért lássuk be, nem villognál azzal mások előtt hogy kamionos vagy, hiába a viszonylag sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!