Bemennétek még így dolgozni?
Szóval jövőhét pénteken mondanék fel, viszont a főnök folyamatosan szivat, amivel csak tud.
A saját hibáit is képes rám sózni (3-an vagyunk vele együtt).
A masik munkatársamnak a beosztása ugyanaz mint az enyém.
Csakhogy ő már fél éve ott van.
Viszont én sokkal több mindent megtanultam már mint Ő.
A mai napra belett harangozva hogy készüljek mert miután elég sokmindent elrontok (ami nem igaz), egész napra egyedül fog hagyni a főnököm, és megkell mutassam hogy méltó vagyok arra hogy maradhassak a cégnél 😂
Nos, fél órája már a mosdón ülök, és mellé hányok is.
Őszintén, Ti bemennétek így dolgozni?
Próbaidő alatt vagyok még :)
2 hónapja vagyok ott, de értesüléseim szerint egyébként megvannak velem elégedve az emberek, csak a főnököm vagy feleslegesen bactat, vagy csak kiéli magát.
A másik szerződésem 8.-ától kezdődik.
Nincs értelme, hogy a lelkivilágodra rámenjen ez az egész szarság.
Felmondás jó ötlet. Caak ne úgy csináld, hogy egyszercsak nem mész, hanem előre szólj! Nem kell lesüllyedni ilyen szintekre, viseld méltóséggal!
Tegnap felmondott az egyik ember, bár teljesen más részén a cégnek, 10 év után nem kellett neki felmondási időt tölteni.
Jövőhét szerdán szólok itt, hogy felmondok.
Próbaidőn vagy.
Indoklàs nélkül felmondhatsz.
Tényleg kell neked ez a szarsàg, hogy valaki a kicsinyes vàgyait, tévképzeteit rajtad élje ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!