8 hónap után visszajelzett egy cég, hogy nem engem keresnek a pozícióra. Ilyenkor mit gondolnak, hogy 8 hónap alatt végig rájuk vártam?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 15:49
1/5 anonim válasza:
Lehet annyian jelentkeztek, hogy csak most volt idejük neked visszajelezni
2/5 anonim válasza:
Nem kis idő az fix,de ők legalább szóltak,mégha jóval később is.Én eddig csak olyat tapasztaltam,hogy tesznek rá,hogy visszahívjanak,pedig mindenhol megígérik,mikor megkérdezem,hogy:Biztos visszahívnak akkor is,ha nem lennék alkalmas?Mert tetszik tudni,ez nekem nagyon fontos.Erre ők:Persze,tessék megnyugodni,mindenféleképpen visszafogjuk önt,ebben biztos lehet.
3/5 anonim válasza:
Lehet csak véletlenül keveredtek oda, hogy te kaptad a választ. Ha pl olyan neved van, hogy Nagy Anna vagy Kis Péter, akkor simán lehet, hogy benézték.
4/5 anonim válasza:
Jött egy új HR-es kolléga aki még rendesen dolgozik a próbaideje alatt és mindenkit értesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!