Az erősen emelkedő rezsiárak Home office özönt hozhatnak ősztől? amikor a cégek ráébrednek jobb bezárni az irodákat mindenkit haza, és nulla rezsi? A munkát meg otthonról is meg tudja csinálni?
" Am se birnam otthon punnyadva"
elmondom hogy amióta HO-ban vagyok heti 5x, sőt van hogy NAPI 2x 2 órát edzek heti 5x
ez eddig SOHA NEM volt lehetésges. Punnyadás?
" akkor a ez miatt megemelkedett rezsit nem kellene kompenzálnia a cégnek valahogy?!"
nekem bőven elég ha megkímél a napi 2x 1 óra totál fölös utazástól meg a nyomorék hányadék kollegáktól . bőven elég.
Válaszaid alapján már most kicsit agyadra megy a ho. Mi lesz később, pár év múlva?
Nem tesz mindenkinek jót, ha ennyire nem mozdul ki sokáig.
Alapítványi iskola.
Kár, hogy ez a húgyagyú írta ki, mert egyébként maga a téma érdekes lett volna, én is tudtam volna 1-2 olyan dolgot írni hozzá, amit szerintem sokan elfelejtettek a COVID alatti és utáni home office-szal kapcsolatos hurráoptimizimusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!