Az erősen emelkedő rezsiárak Home office özönt hozhatnak ősztől? amikor a cégek ráébrednek jobb bezárni az irodákat mindenkit haza, és nulla rezsi? A munkát meg otthonról is meg tudja csinálni?
Néhány cégnél lesz ilyen.
Amelyik elég értelmes hozzá... de ott idáig is volt.
A többi meg majd megoldja másképp. Szürke, fekete munkásokkal, akik bejárnak minden nap.
"Szürke, fekete munkásokkal, akik bejárnak minden nap."
de az nem menti meg a céget a rezsifizetéstől.
ráadásul állami szféra is van ahol ahz ördögtől valónak tartják a HO-t senkit el nem engednek egy napra se-de lehet a rezsi miatt bezár a bazár és kénytelenek lesznek?
"Az emberek meg azért fognak bejárni, "+
Már ha LESZ HOVA!! nekem van családban olyan akit 2021ben HO-ba küldtek, majd a cég eladta az irodáit és csak egy vezetőségi központi irodát tartott meg. na ő ha akar se jár többet be mert NINCS HOVA.
Nem hiszem.
Majd növelik inkább az adókat.
"És ki akar majd otthon egész nap számítógépet stb. használni, villanyt égetni?"
ÉN!!!!!! JELENTEM!! ÉN!!! bármit fizetek csak ne kelljen bejárni.
Jelenle 5/1-es váltásban vagyok (5ből 4 nap HO 1 nap jelenléti) de GYŰLÖLÖM!!! még azt az 1 napot is.
Az meg kit érdekel?
Aki nem akar dolgozni, az majd elmegy. Valószínűleg jobb fizetésért ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!