Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munkát válasszam vagy...

Gyári munkát válasszam vagy menjek kamionsofőrnek?

Figyelt kérdés

Mindkettőt csináltam már. Előbb a gyári munkát utána három évig nemzetközi gépjárművezetőként dolgoztam.

Sofőrnek azért nem vágyom vissza mert szerintem kevés az a pénz amit kínál a piac.

A gyári munkát pedig nem tudom, hogy bírnám e a közösség miatt.

Nem szeretem az olyan beszélgetéseket amik nem építőek.

A monoton munkával nem lenne bajom, mert beosztanám a hetemet és sportolnék, olvasnék.

Egyedül attól tartok, hogy nem jönnék ki az emberekkel.

2022. júl. 19. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Kamion, nem kérdés, csak jó helyet kell találni. Én 20- 21 napot dolgozok , javarészt hetelve, 650-750-ért.
2022. júl. 19. 19:38
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Gyár: Ugyanaz a monoton munkavégzés meghatározott szünetekkel kevés pénzért, amiből a családod nem fogod eltartani a közelgő válságba (jó ha a gyár egyáltalán túl fogja élni a válságot)

Kamionozás: Magas fizetés, utazás (Világot látsz), nem monoton munka.

2022. júl. 19. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Ja tényleg nem monoton napi 12 orat vezetni
2022. júl. 20. 11:01
 14/23 A kérdező kommentje:

12 nem tudsz max 10et. 15 órát dolgozhatsz...

Értem én az érveket. Valóban sokkal kevesebbet kapsz a gyárban, de ott 8 óra és utána mensz haza otthon van az ember.

Ha kamionsofőr az ember akkor hetekig kint van. Tehát 24 órát van munkahelyén.

Ezért gondolom azt, hogy nincs eléggé megfizetve.

2022. júl. 20. 14:55
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

#14 Mert a gyári melós meg van fizetve? 12 órás műszakban dolgozom, szinte végig állva, meleg van, de még egy ventilátort se vett a cég. Szivom az olajgőzt, hajat muszáj is utána mosni. Másnap meg alig bírok talpra állni, mert úgy fájnak a lábaim, illetve kitudja ez az olajgőz is mit tesz a tödőmmel. Főnök meg ott pattog a darabszám miatt. Most akkor nem nyugisabb kamionozni, ahol nem baszogatnak folyamatosan?

Tudod én azt gondolom, hogy aki sokat akar keresni az tanuljon, ha meg nem tanult, akkor érje be azzal amilyen végzettsége van, és oda menjen ahol a legjobban fizetnek. Elhisszük, hogy jobb lenne otthon, csak éppen gyári melóval ugyan minden nap otthon alhatsz, csak este majd azt számolhatod, hogy miről mondj le, vagy melyik számlát ne fizesd be, mert nem lesz rá pénzed.

2022. júl. 20. 15:06
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Kamionsofőrkét baleseted lehet, megölsz valakit, kirabolnak, megölnek, felvágják a ponyvát, nem találsz parkolóhelyet, nem tudsz aludni, hűtős áll melléd

Tényleg nyugisabb mint a gyári meló

2022. júl. 20. 15:11
 17/23 A kérdező kommentje:

Egyik se embernek való.

Arra kell rájöjjek, hogy melyik emberibb..

2022. júl. 20. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg mennyire kell a pénz meg mennyire szeretsz vezetni

Én tuti nem tudnék olyan sokat vezetni, elég napi 2x20 perc vezetés munkahelyre meg haza

2022. júl. 20. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha van családod,párod,igényled hogy minden este otthon lehess akkor gyár.Ha kibírod hogy csak hétvégén van életed,hatalmas felelősséged van 2-3-szor nagyobb fizetésért cserébe akkor kamionos.

Hosszabb távon lehet kamionizni lenne érdemes pár évig,0 életed lesz gyakorlatilag de meg tudod szedni magad,veszel egy házat/lakást és utána elhelyezkedhetsz egy olyan munkahelyen ahol otthon lehetsz minden nap.

2022. júl. 20. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is kamionoztam, volt egy balesetem is, nem én voltam a hibás, de halállal végződött, nagyon megviselt úgyhogy már nem ülnek vissza, most irodában vagyok logisztikus. Sokan lazára veszik ezt a munkát úgyhogy soha nem vezettek ilyen nagy gépeket. A pénz nem minden.
2022. júl. 21. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!