Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kirúgatni magad...

Hogyan lehet kirúgatni magad úgy, hogy az ne kerüljön bele a kiskönyvedbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

3 hét múlva indul egy képzés, amit egy másik cég kínál, viszont nekem 30 napos a felmondási időm van. A cég ahol dolgozok multi, illetve a főnökömmel nem vagyok olyan nagyon jó viszonyban, hogy megkérjem, hogy engedjen el, és nem működik az mint egy kis KKV-nál, hogy megbeszéled a főnököddel.

Így az azonnal felmondást úgymond csak kirúgatással tudom elérni. Ti mit csinálnátok a helyemben? Ha meg kirúgatom magam az ugye belekerül a piros kiskönyvembe.

2022. júl. 18. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Ne menj be, ne vedd a telefont! 2 nap után már nen fognak keresni. Az előző állásomból így mentem el mert egy szar fészek volt. Nem volt problémám azzal, hogy felvegyenek máshová.
2022. júl. 18. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Én annyit mondtam a legnagyobb pletykásnak: fura, hogy nem fél a vezetőség attól hogy a felmondási idő alatt valami nagy kárt csinál az ember a cégnek.

Másnap már le se mentem a többiek közé, szóltak, hogy elengedik a teljes felmondási időt.

(nem direkt csináltam, de igy sikerült)

2022. júl. 18. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2022. júl. 29. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!