Ha a cég jóízűen nevet, hogy +3000 Ft-os emeléssel segít az alkalmazottakon, mikor azok eredményesen dolgoznak, akkor azt se tudják elviselni, ha valaki a körülmények ellenére is tevékeny, akkor a vezetők sem kapnak elég “motivációt” a cégtől?
Figyelt kérdés
A leírtak mellett, még kénytelen az ember elviselni a rendszeres indokolatlan beszólogatást, akkor kinek kell legjobban emelni a fizetésén?2022. júl. 18. 09:23
11/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek filozófusnak kellett volnaennie, annyit gondolkodik azon, hogy mi a célja a főnökeinek/munkatársainak.
12/17 anonim válasza:
Off mik ezek az alapítvány iskolás válaszok?
On: Nem feltétlen kamu a kérdés, januárban én is bruttó 5000 forintos emelést kaptam.
13/17 anonim válasza:
12: van egy kérdező, aki már évek óta az alapítványi iskoláról panaszkodik. Felismerhető a stílusa. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak.. Valószínű, hogy ez is ő-
A kamuhoz pedig: a kérdező minden egyes nap feltesz egy rébuszokban megírt kérdést és mindegyiknek az az alapja, hogy mi a célja a főnökségnek.
14/17 anonim válasza:
Ez megint az alapítványi iskola a részeges börtönviselt nagyfönökkel? 🤔
15/17 anonim válasza:
Egyébként tud valamit a vén szeszkazán ha ezek után is ott dolgoztok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!