Már nem bírom, de nincs lehetőségem váltani. Mit tennétek a helyemben?
Egy gyárban dolgozom, szóval szerintem nem kell magyaráznom, milyen emberek vannak körülöttem jórészt...Van pár normálisabb munkatársam, de sajnos velük nem dolgozok együtt, mármint egy légtérben. Akikkel együtt kell dolgoznom, úgy beszélnek velem, mint egy kutyával, főleg az egyikük, aki még fiatalabb is nálam. Ha néha nem figyelek oda és valami apróbb dolgot elrontok, már egyből úgy ordibál velem, mintha valami katasztrófa történt volna, pedig szó sincs ilyenről. Már azt is ő dönti el, mikor mehetek ki szünetekre, meg mennyi ideig lehetek kint, ha 2 perccel később érek vissza, nekem áll és kiabál velem, úgy viselkedik, mintha a főnököm lenne, pedig ugyanabban a pozícióban vagyunk. Visszaszólni nem nagyon merek neki, mert csak az lenne belőle, hogy bevédené a másik ember és már ketten veszekednének velem, szólogatnának be. A főnökömnek már nem is akarok szólni, mert előtte egy hasonló emberrel kellett együtt dolgoznom és átrakott máshova, egy normális kolléga mellé, ahol nagyon jól elvoltam pár hétig, de utána ide kerültem. Félek, már így is túl sokat követelőzök, hogy arra a pár hétre átkérettem magam máshova, meg egyébként is kezdem egyre jobban megutálni az egész helyet és legszívesebben ott hagynám az egészet.
Még csak 24 vagyok, de egyre gyakrabban vannak ízületi fájdalmaim, meg mindenféle gondjaim a 12 órán át való állástól, járkálástól, meg hogy ilyen nagy b0zi terméket kell fogdosni, amit alig érek át a kezemmel.
Szeretnék felmondani, de a párom nem talál munkát már lassan fél éve és egyedül tartom el kettőnket, máshova meg hiába adogatom be a jelentkezésemet, vissza se jeleznek.
Már szó szerint rosszullétek gyötörnek, amikor mennem kell dolgozni, már indulás előtt görcsölni kezd a hasam, hányingerem van, a munkahelyen néha sírógörcseim vannak. Nem bírom ezt az egészet.
Szia!
Én biztosan ott hagynàm azt a közeget ha egy lehetőségem van. Esetleg irodai munkalehetőség nincsen? Vagy egyéb màs?
Vagy esetleg elmehetsz munkanélkülire és ùgy keresel àllàst. Annyi hogy ugye az csak 90 napig folyòsìtjàk. Én nem bìrnék ilyen emberekkel dolgozni.
Esetleg szòlni tényleg a főnöknek hogy szeretném àtmenni màsik részhez.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, ez nagyon fájdalmas lehet számodra és jogos, hogy meg akarsz szabadulni ebből.
Valamiért téged kipécéztek a munkatársaid. A párod is kihasznál. Nem létezik, hogy legalább alkalmi munkát ne találna, ha van két keze-lába és ép elméje. Valahogy ki kellene szabadulnod az áldozat szerepéből, kellene hozzá szakember.
4
Óóó, de okos vagy, lássuk tipped listáját vagy csak szájfosásban vagy géniusz?
Ha jól tippelek csajszi vagy..., de ha pasi, elég lányos.
Hívd félre a taplót és négyszemközt mondd meg neki hideg-póker pofával, hogy viselkedjen emberien veled és vegyen vissza magából vagy egy váratlan pillanatban "megcirogatod" egy "eszközzel" ágyéktól torkáig "véletlen megbotlásból", hiszen ügyetlen vagy, azt állítja;)
Ha van kicsi IQ-ja, megérti.
Persze, ha egy kicsit tébolyodottságtól mentesen akarod intézni a munkatárs helyretételét, akkor a közös ebédszünetben mindenki előtt kiosztod, hogy nem a balfék kölyke vagy és drogos haverja, akivel így dumálhat, hanem egy munkatárs, aki szétpofoz még egy beszólás után! Világos xxxxkalap?!
7
Mehet miniszternek is akár...a példa azt jelenti, ahova jelentkezhet is, mert ez nesze semmi, amit produkáltál...
"Emberszerű észlény!"
Írod itt a hülyeséget, de egy álláshirdetést nem tudsz neki felmutatni!
Mutass, olyan állásajánlatot, ami emberi és fizetésben is normális.
Ne magadból indulj ki "csórikám"...pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!