Gyárba miért tilos mobiltelefont bevinni?
Figyelt kérdés
Van olyan ember, aki olyan helyen dolgozik hogy tiltják a telefon bevitelét is nemcsak a használatát?
Milyen hely? Gyár vagy vmi más?
Mivel indokolják a tiltást?
2022. júl. 11. 20:20
1/14 anonim válasza:
Mert a gyárban lehetnek olyan berendezések, amelyek zavarhatják egymást, mellesleg gyárba dolgozni megyünk nem tiktokozni
3/14 anonim válasza:
Nálunk azzal, hogy ne készíts fényképet, mert akkor cégtitkok kerülhetnek illetéktelen kezekbe.. pl gyártási folyamatra használt gépekről, módszerekről ,stb.
4/14 anonim válasza:
"hogy tiltják a telefon bevitelét is nemcsak a használatát?"
Minek akarod bevinni ha használni nem akarod?
6/14 anonim válasza:
Balesetveszélyes. Telefonra figyelsz, nem a munkára, aztán levágja a kezed a gép.
7/14 anonim válasza:
Én óvónő vagyok. Nálunk is tilos bevinni a csoportba. Munkaidőben a gyerekekre kell figyelni, nem a telefonra.
De ez neked miért gond?
8/14 anonim válasza:
azért hogy dolgozzunk, és ne nyomkodjuk a telefont
9/14 anonim válasza:
Ahol én melóztam csak zenét nem hallgathattál, ahol haver melózott ott nyugodtan berakhattad a fülest, van ahol bemehetsz nem céges ruhába, míg máshol nem.
És annak mi értelme, hogy egész nap áll a sor üljél ott 12 órát, de ha véletlen bealszol jön a lebaszás hogy kelj fel és ülj konkrétan xd?
10/14 anonim válasza:
Múltkor nálunk hárman dolgoztak, kettő tényleg azt tette, a harmadik egy fiatal scrác egész idő alatt a telefonját nyomkodta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!