Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » HR-esek, mi fogadható el,...

HR-esek, mi fogadható el, hosszabb munka mentes időszak esetén?

Figyelt kérdés

Milyen elfoglaltság, tevékenység stb.

Pl fél éves, vagy egy évnyi időre.

2022. júl. 11. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Horgolás.
2022. júl. 11. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
32%

Kamuzd azt, hogy valami olyan betegséged volt, aminél eltartott egy ideig míg felépülsz!

Ami nem visszatérő betegség!

2022. júl. 11. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Még együttérzést is kicsikarhatsz!
2022. júl. 11. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Hát amennyiben nem volt eközben munkaviszonyod velük szerintem nem érdekel senkit.

Egyébként első szakmám után érettségiztem és így is kb fél év volt mire melót találtam, az se abba amit elvégeztem.

2022. júl. 11. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A HR-es nők is kakilnak, semmivel nincsenek magasabb szinten másoknál, nincs joguk bírálgatni senkit.
2022. júl. 11. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Abból kiindulva, hogy van ahol egy HR-esnek elég egy érettségi nem sok, vagy ahol diákmunkán lehetsz így xd
2022. júl. 11. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Azt szoktam mondani nyaralni voltam két évig.
2022. júl. 12. 00:08
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Néhány ok, amiért hiányozhat a munkaviszony, többek között az, hogy:

Beteg családtagot ápoltál,

otthon maradt, hogy gyermekét vagy gyermekeit gondozza.

egészségügyi problémáid voltak

továbbtanulál vagy szakképzésben vettèl részt,

utaztál vagy új helyre költözötél,

elbocsátottak vagy kirúgtak.

Aktívan kerestél új állást, de nem találtad a megfelelőt.

Hogyan magyarázd meg a foglalkoztatási hiányosságokat az önéletrajzában?

Hogyan magyarázd meg a foglalkoztatási hiányosságokat

interjú során:

1. Legyél felkészülve arra, hogy beszéljél róla

Az, hogy az önéletrajzban hiányosság van, nem feltétlenül akadályoz meg abban, hogy sikeresen haladj az interjún. A potenciális munkáltatók azonban magyarázatot fognak várni.

2. Szánj időt arra, hogy előzetesen kidolgozd hogyan tud a hiányosságot úgy kezelni, hogy az magabiztosságot és pozitivitást sugározd. Hogyan magyarázza meg a foglalkoztatási hiányosság

3. Legyél őszinte anélkül, hogy feleslegesen részletekbe mennél. A válaszod alapvető sablonja a következő lehet: "Én [az ok, amiért nem foglalkoztattak]. Ez idő alatt [mit csináltál a szünet alatt]. A munkába való visszatérés volt a legfontosabb abban az időszakban, és most készen állok rá, hogy ezt megtegyem".

Néhány ok, ami miatt foglalkoztatási szünet állhat fenn, és példák arra, hogyan tölthetnéd ki a sablont az helyzeted alapján:

"Egy ideig én voltam az elsődleges gondozó a családomban. Ez idő alatt ott tudtam lenni a családom mellett, de mindig is tudtam, hogy vissza akarok térni a munkába. Most készen állok erre."

Ha elbocsátottak

"A korábbi munkáltatóm átszervezésen ment keresztül, amelynek következtében a pozícióm megszűnt. Hogy őszinte legyek, nehéz időszak volt. De azzal a magabiztossággal távoztam, hogy ott fontos készségeket fejlesztettem, és erős kapcsolatokat építettem ki a vezetőimmel és a kollégáimmal. Alig várom, hogy ezeket a tapasztalatokat a következő munkahelyemen is”

Ha kirúgtak

"A vállalatnak és nekem különböző elvárásaim voltak. Visszagondolva erre a tapasztalatra, sokat tanultam, és izgatottan várom a lehetőséget, hogy ezt az érettséget a következő munkahelyemen is kamatoztathassam."

Ha személyes okokból vettél ki szabadságot

"Képes voltam kivenni egy kis szabadságot, hogy magamra koncentrálhassak. Ez az idő felkészített arra, hogy új kihívásokat vállaljak. Hihetetlenül izgatott vagyok az előttem álló lehetőségek, például ez a pozíció miatt."

2022. júl. 12. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Sabbatica
2022. júl. 12. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
8. Tehát a mai világban lehet gond abból, hogy valaki nem dolgozott mert nem volt kedve? Én kb minden sulim után hagytam eddig pár hónap chillt.
2022. júl. 12. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!