Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért keres állandóan munkaerő...

Miért keres állandóan munkaerőt a közelemben lévő pékség?

Figyelt kérdés
Az egyik már évek óta, szinte minden pozícióra, a másik több mint fél éve, férfiakat és nőket. Valami nem stimmel náluk? Érdemes jelentkezni?
2022. júl. 9. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már leírták: alacsony fizetés, nem megfelelő munkakörülmények.

Vidéken élek kisvárosban.

Albán pékségek állandóan munkaerőt keresnek, 2 50es nő kivételével folyamatosan cserélődnek az alkalmazottak.

Van egy nem albán pékség is, ahol az idősebb eladó mondta, hogy az anyósa halála után nem akartak szabadnapot adni.

Szóval ilyen helyeken már szinte alacsony végzettségű emberek dolgoznak, akik nem akarnak gyárba menni.

Ahogy az egyik válaszoló is írta: ahol folyamatosan munkaerőt keresnek, biztos lehetsz benne, hogy komoly gondok vannak.

Régebben amikor munkanélküli voltam, én is voltam ilyen helyeken. A kedvencem egy állatmenhely volt, ahol a tulaj nő telefonon rinyált, h sokan nem bírják a kemény munkát (69ért :D), ezért elmennek. voltam próbanapon, a főnök bunkó, primitív ember, a két buta liba alkalmazott dettó.

2022. szept. 1. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!