Van itt olyan, aki a munkájában leli az örömöt, és azért dolgozik állandóan?
Olyanra gondolok, akit nem a pénz motivál, hanem az, hogy unatkozna a munkája nélkül, másban nem lel örömöt, nem szeret szabadságra se elmenni.
Mivel foglalkozol?
Hogyan alakult így?
Ismerek egy ilyet, nem tudom elképzelni, hogy hogy nem fárad bele. Az illető nagyon szereti amit csinál, nem kényszerből dolgozik 2-3 hetente 1 szabadnap elég neki.
Nem lelem benne örömöm abszolút-e. De, mivel nincs más, ami lekösse a gondolataim kénytelen vagyok bele temetkezni.
Szomorú, mondhatni keser-édes sztori ez.
Ez nagyon változó, van amikor nagyon elegem van mindenből és van amikor szeretem csinálni. De egy idő után biztos kifogok égni. 3 éve csinálom csak. De emberekkel dolgozom nagyon sok a probléma az intézni való amikor minden sikerül úgy ahogyan kell akkor boldogsággal tölt el, hogy elégedettek az ügyfelek. Viszont nem fizetik a túlórákat sok elmegy ingyen a szabadidőmből. Ezért sem motivál a pénz. Ahol diákmunkán dolgoztam ott csak a pénz motivált de rohadt lassan ment az idő pl gyárban és csak a pénz miatt voltam ott az hosszú távon nehezen fenntartható.
A fizetés meg közepes kb lefedi a kiadásaimat de többre nem nagyon jut.
De a megszokás nagy úr, nagyon nehéz leváltani egy olyan munkát amiben már profi az ember egy bizonytalan új munkahely miatt.
Az biztos, hogy egyetemista koromban nem így képzeltem a nagybetűs életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!