Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan, aki a munkájába...

Van itt olyan, aki a munkájában leli az örömöt, és azért dolgozik állandóan?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, akit nem a pénz motivál, hanem az, hogy unatkozna a munkája nélkül, másban nem lel örömöt, nem szeret szabadságra se elmenni.

Mivel foglalkozol?

Hogyan alakult így?

Ismerek egy ilyet, nem tudom elképzelni, hogy hogy nem fárad bele. Az illető nagyon szereti amit csinál, nem kényszerből dolgozik 2-3 hetente 1 szabadnap elég neki.

2022. ápr. 25. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lelem benne örömöm abszolút-e. De, mivel nincs más, ami lekösse a gondolataim kénytelen vagyok bele temetkezni.

Szomorú, mondhatni keser-édes sztori ez.

2022. ápr. 25. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szeretem. De azért így is szükségem van szabadságra. A pénz nem a legfontosabb. Nem vállalnék el bármit csak azért, mert többet lehet keresni. Én nem tudnék olyat csinálni, amit nem szeretek.
2022. ápr. 25. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a munkámat, és most már sokadszor fordul elő, hogy amikor összehozok magamnak 2-3 szabadnapot, akkor azonnal megbetegszem. Vállalkozó vagyok.
2022. ápr. 25. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
A szociális területen dolgozom. Eredetileg szakács szerettem volna lenni, de nem lehettem, majd félig a műszaki területtel ismerkedtem, de rájöttem, ez nem az én pályám. A segítő tevékenység közelebb állt hozzám, így ezt választottam, de váltani szeretnék, mert már sok éve ezen a pályán vagyok, és kiégtem. Ezen azt értem, hogy sokat vagyok bent, sokmindent magamra vállalok feladatot, bár március óta ezt kezdem leadni.
2022. ápr. 25. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon változó, van amikor nagyon elegem van mindenből és van amikor szeretem csinálni. De egy idő után biztos kifogok égni. 3 éve csinálom csak. De emberekkel dolgozom nagyon sok a probléma az intézni való amikor minden sikerül úgy ahogyan kell akkor boldogsággal tölt el, hogy elégedettek az ügyfelek. Viszont nem fizetik a túlórákat sok elmegy ingyen a szabadidőmből. Ezért sem motivál a pénz. Ahol diákmunkán dolgoztam ott csak a pénz motivált de rohadt lassan ment az idő pl gyárban és csak a pénz miatt voltam ott az hosszú távon nehezen fenntartható.

A fizetés meg közepes kb lefedi a kiadásaimat de többre nem nagyon jut.

De a megszokás nagy úr, nagyon nehéz leváltani egy olyan munkát amiben már profi az ember egy bizonytalan új munkahely miatt.

Az biztos, hogy egyetemista koromban nem így képzeltem a nagybetűs életet.

2022. ápr. 25. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért vagyok autós ételfutár, mert imádok vezetni. De amúgy elszórakoznék én munka nélkül is, csak akkor miből tankolok? :D Viszont nem dolgozom állandóan, csak annyit, amennyit muszáj. Autózni munkán kívül is tudok. :)
2022. ápr. 25. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kell dolgozni, hogy legyen fizetésem. Nem azért mert akarok vagy szeretek. Persze nyilván unatkoznék meló nélkül. De más tevékenységgel is szívesen elütném az időt. Most például új munkahelyet kell keressek.
2022. júl. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!