Diákmunkás fizetés esetén hogy lehet megtudni, hogy miért ennyi a fizetésem/mennyit vontak le?
Szia, én is voltam diákmunkán 2 évig, első évben nekem sem jött semmi, a munkatársamtól érdeklődtem. ÉS! Szóltam a diákszövetkezetnek, hogy szívesen meg néznem mennyit keresek, hát kiderült, hogy sosem jött annyi pénz amennyi a papíron volt! Sosem fizették ki.
A lényeg hogy mindenhónapban utána kaptam emailt, a bérszámfejtési papír jött el! Úgyhogy szólj a diákszövetkezetnek ameddig lehet!
Köszönöm szépen!
#1 És mi történt utána? Szóltál, hogy nem annyi fizetést kaptál mint a papíron ők pedig utaltak még, hogy megegyezzen az összeg?
Szeretik elsumákolni de diáknak is jár a bérpapír.
Szólj mert kötelező adniuk.
Na jó, reménykedtem hogy velem ez úgyse történik meg, erre kiszámoltam, mennyit kaphatok meg fizetésre, és kb 5000 ft a különbség a ténylegesen megkapott összeg között.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerült ez így. És hogy pótolják e.
Vagy lenyúlta a diákszövetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!