Aki csenesebb félénk visszahúzódó, vagy egyedül van "több ellen",arra miért repülnek rá gúnyolni, bántani?
Figyelt kérdés
Kiközösítés, pletykák, beszólások2022. júl. 8. 09:32
11/14 anonim válasza:
Én külföldön is. Az emberek emberek elsősorban, nem pedig magyarok vagy bármi más.
12/14 anonim válasza:
11: Hol külföldön? És helyi polgárok vagy bevándorlók által?
Esetemben Hollandia, de én a 14 év alatt szinte sehol nem tapasztaltam. Max. megjegyezték, hogy elég csendes vagyok, meg keveset mosolygok, de nem kezdtek el vegzálni. Megszokták, hogy én ilyen vagyok és kész.
13/14 anonim válasza:
Nem ennyire konkrétan gondoltam, hogy mindig a csöndeset bántják. Hanem hogy a világon bármilyen emberi közösség van (iskola, vagy felnőtt életben munkahely, egyébként Németországot és Ausztriát próbáltam eddig), mindenhol működik a bűnbakképzés, mindenhol megcsinálja egy csoport a saját pofozni való boxzsákját. Hiába szivárványozzák fel Bécset, ott is b u z i znak. Sajnos. Nincs 100 % elfogadó közösség.
14/14 anonim válasza:
Őszintén, én jóban voltam az o. Társaimmal, elfogadtak csendesnek, bár nem tudták, hogy igazából otthon más vagyok. Más amikor baráti környezetben vagy, ki tudsz bontakozni... de pl
Ha idegenekkel egy társaságban akkor nem fogsz ott sztorikat mesélgetni mint tesódnak...
Érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!