Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen kezdéskor, hogy...

Munkahelyen kezdéskor, hogy ha valaki jó reggeltel köszön akkor valaki más egyből rávágja, hogy "reggeeeel, mikó vót má reggel én hajnali négy óta fenn vagyok!!" és szinte minden alkalommal már évek óta. Ez miért jó nekik?

Figyelt kérdés
Tudom kérdezzem meg őket de nagyon robbanósak és próbálok nem kellemetlenkedni.
2022. júl. 4. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Most szeretnék hálát adni a munkatársaimért, mert ha én bemegyek, és köszönök, hogy "jó reggelt!", akkor nem ezzel a mártírkodással találkozok, hanem azzal, hogy "f..zomat jó, dehogy jó", emiatt jó hangulatban végezhetem a dolgom akkor is, ha csak 10-kor kezdek, miközben a kolléga hajnal 3-kor kezdett.
2022. júl. 5. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, volt egy főnökasszonyom korábban, mindenki tegeződött mindenkivel.

Egyszer jó reggelt-et köszöntem a főnökasszonynak, aki hajnali 5-kor azon akadt ki, hogy hát de megbeszéltük, hogy tegeződünk! :D

Máig sem értem a hiszijét, nem magázásképp köszöntem így.

Ott és akkor én sem szóltam semmit, ráhagytam, az a legegyszerűbb.

2022. júl. 6. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 szintén zenész, mindenkinek megy a Jó reggelt/jó estét/jó éjszakát, akkor is, ha egyébként világi cimbim. Egyedül a jó napot a magázódós köszönés, de néha az sem.
2022. júl. 9. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!