Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert nem tudok elhelyezkedni...

Miert nem tudok elhelyezkedni a szakmamban?

Figyelt kérdés
Meg csak majusban vegeztem kisgyermeknevelokent. 2 eves okjn szereztem meg a szakmat. Sokat voltam gyakorlaton. A vizsgam tenyleg nagyon jol sikerult, es rengeteg dicseretet kaptam a gyakorlatom soran, ami pozitiv iranyba vitte bennem el azt meg jobban hogy tenyleg ez az en utam. Egyszeruen imadom es imadtam a gyakorlat minden percet. Probaltam mar csaladi bolcsiben is, ahova elmentem probanapra de egyszeruen nem ereztem magam ott jol, nem is hivtak vissza. Kozel nem volt olyan mint egy allammi bolcsi. A helyi bolcsodekben osszesen 6 szabad hely volt es az osszesre beadtam az oneletrajzomat(ezek allami bolcsodek) de sajnos semmi visszajelzes nem jott. Most van megint 7 hely, ahol tudok probalkozni de nagyon felek hogy megint felesleges.. nincs egyaltalan munkahelyem es igy hogy vannak lehetosegek addig probalkozom bolcsodekben, ha kifogytak keresnek mas munkat es kozben probalkoznek bolcsiben. Nagyon szeretnek elhelyezkedni ebben q szakmában. Rendkivul lelkes vagyok csak sajnos nem elegge kitarto, de attol felek hogy soha nem fogok tudni ebben elhelyezkedni mert csak a diplomasok es a tapasztaltak kerulnek mindig eloterbe.. nem szeretnem feladni, sajnos hamar megtorok es magam okolom mindenert mint ahogyan ezert is..
2022. júl. 3. 13:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

En eleve teljesen mas megyeben tanultam ki a szakmat mint ahol elek.El szerettem volna kerulni azt hogy egyszerre vegez egy egesz osztaly, mindenki a lehetosegek iránti kutat es igy nem talalok allast, de nem is ez volt a legfobb oka igazabol annak hogy igy dontottem, de ez is szerepet jatszott benne.

Mint ahogy azt irtam is fentebb hogy en mindig a lehetosegek utan kutatok, keresem hogy hova tudok jelentkezni csak mindig a tapasztaltabb lesz elonyben. Persze igy is igazsagos, csak ha nem vesznek fel sehova soha nem lesz tapasztalatom. Annak orulok azert hogy legalabb a gyakorlaton nagyon sokat tudtam tanulni, fejlodni. Csak erdekes kicsit hogy azt vettem eszre hogy rengeteg olyan ember van a szakmaban aki nem is illik bele. Bunko a gyerekekkel, a szulokkel..Szerintem az ilyen embereket kene eltavolitani es a helyukre keresni olyat aki tenyleg szivet lelket beleadja.

2022. júl. 3. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Bunkók sajnos minden szakmában vannak! Ez elkerülhetetlen dolog...

A legfőbb dolog, ami kell egy sikeres hivatáshoz, az a lelkesedés, hivatástudat, ami neked bőven megvan! Abban lehetünk a legjobbak, amit szívből szeretünk csinálni!

Figyelj, mindig vannak olyan hirdetők, akik pont az ilyen fiatal, lelkes pályakezdőket szeretik, mint te vagy! 🙂

2022. júl. 3. 15:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze a masik 7 helyrol sem szoltak vissza. Feladom 😃
2022. júl. 13. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Tudom, hogy nagyon nehéz pályakezdőként elhelyezkedni, de nem lehetetlen! Én támogatlak!😊
2022. júl. 14. 17:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Most mas szakmaban probalok elhelyezkedni, hogy ne csak varjak a csodara, es legyen munkam.. ido elteltevel tudok keresgelni attol bolcsodeben.
2022. júl. 14. 19:00
 16/16 A kérdező kommentje:
‘22 julius vegen talaltam munkat mas szakmaban ahol 9 honapig dolgoztam, mert sikerult utana bolcsiben elhelyezkednem. Lassan 2 eve dolgozom a szakmamban. Senki ne adja fel, megeri varni es kitartani!😊
okt. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!