Egyértelmű hegek a fiatal új kollégán. Rákérdeznél?
Tapintatlan, bunkó dolog.
Ettől senki sem lesz bolond. Nekem is van egy 4 évem hegem. Akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak, de már nagyon rég volt. Nem akarom, hogy arról ítéljenek meg, amit 4 éve csináltam.
Kerüljétek el! Az ilyen ember veszélyes is lehet. Nem érdemes vele még szóbaállni sem. Amiatt nem szabad elítélni senkit, ha mentális betegsége van, ha viszont ilyen baromságot csinál valaki, arra nincs mentség.
"Nem akarom, hogy arról ítéljenek meg, amit 4 éve csináltam."
Előbb kellett volna gondolkozni. Ráadásul amit négy éve csináltál, az is te vagy, akkor is, ha nem tetszik.
#15.
Aki szándékosan mutogatja a hegeit, az egy szánalmas alak, aki így akarja felhívni magára a figyelmet. Akinek valós problémái vannak, az nem hirdeti ilyen módon.
Nem kell beletaposni, csak jobb, ha mindenki elkerüli, a saját érdekében. Az ilyen emberek rendszerint ön-és közveszélyesek. Nem véletlen, hogy pszichiátrián kezelik őket.
Mert miért is szándékos mutogatás az, ha nyáron olyan ruhában van (rövidujjú), amit az évszak megkíván?
#17.
Aki baromságot csinált, az takarja is el! A tetteinkért vállalni kell a felelősséget.
Ha pedig kihívóan mutogatja, akkor ne sírjon a szája, ha rákérdeznek, hogy mik azok a hegek a karjain.
#14. Húha, te nagyon kész vagy pali. :D Egy ismeretlenbe így beleállni!
Történt, ami történt 4 éve, de jelenleg szerintem neked van nagyobb szükség szakemberre. :)
#19.
Én nem tagadom, nekem is vannak problémáim, de ettől függetlenül SOHA nem tettem kárt magamban, ugyanis én nem vagyok sem ön-, sem pedig közveszélyes.
Látom, veled még mindig nincs rendben valami, hogy ezen így megsértődtél. Viszont aki életben van még, az bizony nem gondolta komolyan az öngyilkosságot soha, hanem egyszerűen csak szereti a figyelmet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!