Utolsó 3 nap minek ad már nekem a főnök feladatokat?
Nem értem főnököm, felmondtam, 3 munkanapom van még hátra, de ugyanúgy csinálnom kell feladatokat, részt venni megbeszéléseken, ledolgozni a munkaidőt, nevetséges, máshol kb 1 héttel előtte már átadta a feladatokat valaki és a cég kb megajándékozza néhány munkanappal, de itt semmi.
Igaz hogy a kiadott feladatok felét úgyse csinálom meg (mit csinálnak, kirúgnak? :DD), de itt az elvi kérdés a lényeg.

Én is pont arra gondoltam hogy kirugtak, mert egyébként akkor érthető ez a hozzáálás.
De ha x évig ez a cég volt a kenyérado gazdám, ebből éltem, akkor nem lenne pofám így távozni, ahogy te.
Jól mondta valaki. Ez a becsület. Ami neked nincs.
"De ha x évig ez a cég volt a kenyérado gazdám"
Ez a különbség közted és köztem. Ha csak nem egy háziállat vagy, vagy pedig valami rabszolgamentalitású átlagmagyar, akkor pontosan tudod, hogy nem a cég tesz neked szívességet azzal, hogy munkát ad, hanem ez egy kétoldalú "deal".
"kenyéradó gazdám" - jézusom.. :D

Akkor ha jól értem, nem az innen kapott fizetésbol vettél ennivalót, meg fizetted a rezsit...
Irhattam volna idézojelbe is a kenyerado gazdát, igazad van. 😂😂.
De ezek szerint téged kirugtak.
Hát így jártál, és nem is csoda.

"Én párszor már váltottam munkahelyet életem során, te soha, sehol nem tapasztaltam az általad leirtakat, hogy "a cég kb mrgajandekoz pár munkanappal" bárkit is.
"
Hát én meg KETTŐ HÓNAP jutalmat kaptam uis felmondtak, de a felmondási idő egészére felmentettek a munkavégzés alól, be se kellett járni de a pénz az járt.
na? 3 nap? KETTŐ HÓNAP jutalom.

En utolsó nap már nem csináltam úgymond semmit, a minimumot elvégeztem és kész.
Szólt is a főnököm hogy dühös lesz rám ha belassulok.
Mondtam neki hogy:
"örülj neki hogy még bejottem"
Aztán otthagyott, vér vörös fejjel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!