Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utolsó 3 nap minek ad már...

Utolsó 3 nap minek ad már nekem a főnök feladatokat?

Figyelt kérdés

Nem értem főnököm, felmondtam, 3 munkanapom van még hátra, de ugyanúgy csinálnom kell feladatokat, részt venni megbeszéléseken, ledolgozni a munkaidőt, nevetséges, máshol kb 1 héttel előtte már átadta a feladatokat valaki és a cég kb megajándékozza néhány munkanappal, de itt semmi.

Igaz hogy a kiadott feladatok felét úgyse csinálom meg (mit csinálnak, kirúgnak? :DD), de itt az elvi kérdés a lényeg.

2022. júl. 1. 09:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezzel csak annyit bizonyítottál, hogy te nem vagy se komoly, se igényes ember. Erre a helyedben nem lennék büszke. :)
2022. júl. 1. 09:55
 12/30 A kérdező kommentje:
Komoly és igényes vagyok arra, amire lenni kell. Az, hogy valaki felmondj egy cégnél és mi lesz a céggel és az emberekel az utolsó napokban, kit érdekel? :D
2022. júl. 1. 09:55
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen típusú emberek munkájában semmi köszönet nincs, - lélektelenek úgy a munkahelyen, mint a magánéletben. Ha csinál valamit az ember, akkor csinálja normálisan - vagy ne is kezdjen bele!
2022. júl. 1. 09:56
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Ez megint Balázska lesz. :D
2022. júl. 1. 09:58
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

És majd neked lesz a legnagyobb a szád, amikor a te gyereked kerül új munkahelyre, és idegbeteg lesz az elődje által hagyott kuplereaj miatt.

Aki nem igényes önmagára, mincs rendben belül, azok szoktak így távozni. Vagy akit kirugtak, és meg van sertodve. (ez utóbbit mondjuk még értenem is).

2022. júl. 1. 09:58
 16/30 A kérdező kommentje:
Az a te bajod, hogy a magánéletet és a munkahelyet 1 kalap alá veszed. Pont ezt mondtam, csak valszeg nem tudsz olvasni, hogy attól, hogy valaki a munkahelyen megcsinálja a feladatait, de a végén már nem nagyon érdeklni, az nem jelenti azt, hogy az élet többi területén hasonlóan gondolkodna. Attól, hogy neked valami selejtes rabszolgamentalitásod van, az a te bajod, én jövök ki jobban, ha napi több órám marad másra, és nem egy cégnek jópofizok
2022. júl. 1. 09:59
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Te egy iszonyat kellemetlen mumkatars is lehetsz egyébként. Vagy nem te mondtál fel és az a bajod. 😂
2022. júl. 1. 10:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Felmondási papírokat nem küldök, de hidd el, én mondtam fel ;) :D
2022. júl. 1. 10:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mondott fel. Ez Balázska a szokásos provokációjával és agymenésével. Most egyébként a szokásosnál tovább tudta tartani magát, de csak kibújt a szög a zsákból itt a végén.
2022. júl. 1. 10:02
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A "nem egy cégnek jopofizok", meg "elvegzem meg azt a munkát, amiért fizetést kapok" , az valahogy számomra nem ugyanazt jelenti.

Ez egyszerű becsület. Semmi más.

2022. júl. 1. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!